Haberler

Uyuşturucu kullandığını düşündüğü kızını bıçakladı

Güncelleme:

Adana'da bir kişi, uyuşturucu sattığını ve kullandığını iddia ettiği kızıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kızını bıçaklayan baba ağır yaraladı. Genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, baba ise gözaltına alındı.

Adana'da bir baba, uyuşturucu sattığını ve kullandığını iddia ettiği kızını bıçakladı. Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken baba da polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde iddiaya göre, Turhan Ö. (54), uyuşturucu sattığını ve kullandığını öne sürdüğü kızı Dilan Ö. (19) ile tartışmaya başladı. Sokak ortasında başlayan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü.

BABA YAKALANDI

Kavga sırasında baba, kızını karın ve göğüs bölgesinden defalarca bıçakladı. Genç kız kanlar içerisinde yere yığılırken, baba olay yerinden kaçtı. Dilan Ö., çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Dilan Ö., Yüreğir Devlet Hastanesine sevk edildi. Genç kızın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Turhan Ö. ise çevredeki devriye polisleri tarafından yakalanarak cinayet büro amirliğine teslim edildi.

Uyuşturucu kullanan kızını bıçakladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Baba Olaylar Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Murat Vural:

Bir insan hem uyuşturucu satıcısı hemde içiciyse o insanın daha fazla başka insanları para kazanmak için öldürmemesi için tüm uyuşturucu satıcılarının icabına devletin bakması gerekiyor .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title