Haberler

13 yaşındaki öğrenci köpekten kaçarken can verdi

Güncelleme:

İzmir'in Menemen ilçesinde, 13 yaşındaki kız öğrenci okuldan çıkıp eve gittiği sırada havlayan bir köpeği görünce kaçmaya başladı. Telaş içerisinde kaçmaya başlayan kıza yoldan geçen otomobil çarptı. Talihsiz kız olay yerinde hayatını kaybetti. Kıza çarpan otomobilin sürücüsü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde okuldan eve gittiği sırada köpekten korkarak kaçarken bir aracın çarptığı 13 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti.

13 yaşındaki öğrenci köpekten kaçarken can verdi

KÖPEK HAVLAYINCA KORKTU

Edinilen bilgiye göre, Menemen ilçesi Ulukent'te okul çıkışı evine giderken bir köpeğin havlamasından korkarak yola doğru kaçan 8. sınıf öğrencisi Rojin Yakıt'a Çanakkale asfaltında Ö.K. idaresindeki 35 AL 2896 plakalı otomobil çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sonrası Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı sürücü Ö.K, işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

13 yaşındaki öğrenci köpekten kaçarken can verdi

BÖLGE HALKININ BAŞIBOŞ KÖPEK İSYANI

Rojin Yakıt, kılınan cenaze namazının ardından Ulukent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bölge sakinleri, sosyal medyada bölgedeki sokak köpeklerinin çokluğundan dert yanarak, başıboş köpeklerden korktuklarını ve bu sorunun bir an önce giderilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Menemen Ulukent Rojin İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

KKTC:

Bu hayvan severler yine yürüyüşe geçecek mi? Sizin yüzünüzden bir insan öldü diye?

27
9
yanıtYanıtla
özlem:

İnsanlar pek çok şey yüzünden ölüyor farkında mısınız? Hayvan severlerin kısırlaştırma için belediyeye yalvardıklarını biliyor musunuz? Adamların umrunda değil. Paraları başka işlere harcamak varken.

yanıt6
yanıt2
Arif:

Orada ölen eğer ölen köpek olsaydı kıyameti koparırdı hayvansever tayfası,her yer başıboş köpek doldu çok seviyorlarsa alsınlar evinde baksınlar.Çok yazık olmuş kıza Allah anne babasına sabır versin inşallah.

11
1
yanıtYanıtla
Kuzeyin uşağı:

Allahü Teala Rahmet Eylesin.Yakınlarına Sabır ve Başsağlığı Dilerim.

10
0
yanıtYanıtla
ufo gören Masum köylü:

Hollanda da doğup büyüdüm, 10 yıl önce burada iş kurup Türkiye ye geldim. . Burada dikkatimi en çok çeken şeylerden birisi trkiye''de kadınların köpeklerden çok korkması oldu. Anneler sokakta normal yürüyen bir köpek görseler bile çocuklarını çekiştirip uzaklaştırmaya çalışıyorlardı. Avrupa da bu durum tam tersi işliyor genelde gel sevelim falan diyorlar. Enteresan.

4
2
yanıtYanıtla
woman:

Doğru çünkü burada korkutuyorlar maalesef nasıl alıştırırsan da öyle gider işte. . Yazık üzüldüm ailesine sabırlar dilerim.

yanıt2
yanıt2
Vatandaş:

Sorumlusu Hayvansever denilen kişilerdir. Yazık günah Allah rahmet etsin.

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

köpeğin cinsi nedir? tehlikeli köpekse sahibi nerede? tehlikeli köpek cinslerini şehir içinde bakmamak lazım. yok normal bir köpek cinsi ise çocuklarımızı eğitmemiz alıştırmamız lazım. köpekler kediler vb. evcil hayvanlardır.

2
4
yanıtYanıtla
TEDBİR ALINMALI:

Bu başıboş sokak köpeklerine karşı önlem alınması için daha kaç insanı öldürmeleri gerekiyor acaba? Düşünün Bursa''da bir tesise sızıp geyikleri parçalayan, Kayseride çocuğun bir tanesini parçalayan ve daha nice örnekler var. Ama TEDBİR yok. Yazıklar olsun!!!!!!!

4
0
yanıtYanıtla
abc:

Yetkili çok sorumlu yok.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title