Haberler

3 gündür kayıp olan Pınar erkek arkadaşının yanında bulundu

Güncelleme:

Erzurum'da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra 3 gün boyunca kendisinden haber alınamayan Pınar Çağlı erkek arkadaşının yanında bulundu. İfadesinde erkek arkadaşının yanına kendi iradesiyle gittiğini söyleyen Çağlı yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

31 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen olayda Erzurum'da kaldığı yurttan sabah saatlerinde ayrılan Erzurum Teknik Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olan 23 yaşındaki Pınar Çağlı'dan yakınları bir daha haber alamadı.

SINAVA DA GİRMEDİ

Arkadaşları ona ulaşmak için 1 Ağustos'taki KPSS sınavına gireceği sınav merkezi önünde beklese de Pınar sınavın olacağı binaya gelmedi. Yakınlarının ihbarı üzerine ekipler arama çalışmaları başlattı.

3 gündür kayıp olan Pınar erkek arkadaşının yanında bulundu

3 GÜN SONRA SAĞ SALİM BULUNDU

Yapılan çalışmaların ardından Pınar Çağlı, erkek arkadaşının yanında 3 gün sonra sağ olarak bulundu. Çağlı, polise verdiği ifadede erkek arkadaşının yanına kendi isteğiyle gittiğini ifade etti.

Yapılan işlemlerin ardından Çağlı, serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum Haberler

500

Yorumlar (9)

Fakır:

Yahu bu gençlik nereye gidiyor.... ortam kötü kollayın gözü . gençler

147
18
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Memleket yanıyor, bizim derdimiz Pınar'ın erkek arkadaşının yanında olması. Vay be ne önemli habermiş.

43
1
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

Evet önemli, kadınlarımız hiç uğruna ölüyorlar, kızın kafasında kavak yelleri esiyorsa ana babanın hünahı nedir evlat sahibi olmayan anlamaz boş boş konuşmayın.

yanıt5
yanıt14
Vatandaş :

YASEMİN OZ, Türkiye'ye, gerçek dünyaya dönün; bırakın hayal aleminde yaşamayı. Boş konuşan sizsiniz ama kendi yaptığınız fiil ile başkasını yargılıyorsunuz. Emin olun hiç kimsenin derdi bu değil şu anda sizin gibi ilgi çekmeye çalışan tipler dışında.

yanıt8
yanıt1
Yasemin Oz:

sizin kızınız kardeşiniz aynı durumda olsa ne yaparsınız acaba , ama sizin gibilerin umrunda olmaz muhtemelen kadın cinayetlerini haketmiştir diye yorumlayanlardansınız. bir de burda gelip duyar kasarsınız.

yanıt1
yanıt13
Vatandaş :

YASEMİN OZ siz yorum yapmayın be, kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz; cahilliğinizle beni de kendi seviyenize çekiyorsunuz. Gidin az ötede oynayın.

yanıt3
yanıt0
Oguz Alkanat:

Mervelerde kalmış

24
0
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

Sağ salim bulunmuş neyse, bi haber vereydi iyiydi.

6
9
yanıtYanıtla
Mustafa Kesap:

Adam o yaştaki bir kızın sorumsuzluğuna kızıyordur, Yasemin Hanım...! O yaştaki gençlerimiz sorumluluğu üst düzeyde olmalı... Lakin, baksanıza aklı bir karış havada...

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title