Haberler

3.Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu islâhiyelileri coşturdu.

3.Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği'ne katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Korosu, İslâhiyelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Korosu, Eski Proje Koordinatörü Cevdet Kaya'nın hazırladığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Tuncay Gedik ve Mehmet Polat tarafından yürütülen, SODES 'Hayallerimin Ötesi Projesi' tarafından finanse edilen, 3.Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği'ne damgasını vurdu.

İslâhiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir ve İslâhiye Belediye Başkanı Malike Uludağ'ın katkılarıyla organize edilen 3.Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği kapsamında düzenlenen konsere İslâhiyeliler yoğun bir ilgi gösterdiler.

3.Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği'nde, okullar ve kurs öğrencileri tiyatro gösterileri, konserler ile çeşitli etkinlikler düzenlediler. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledikleri şenliğin ikinci gününde sahne alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun konserine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Koro seslendirdiği, Güney Doğu Anadolu, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Trakya Yöresi, Azerbaycan ve Gaziantep yörelerine ait türkülerle İslâhiyelileri coşturdu.

Konserin sonunda Koro Şefi Yaşar Seçkin'e çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden İslâhiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, 'Bundan sonraki etkinliklerinde de Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nu aramızda görmek istiyoruz' diye ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Polat CEVDET KAYA Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title