Haberler

Kahreden haberler peş peşe geldi! 3 doktor daha koronaya yenik düştü

Güncelleme:

Türk Tabipleri Birliği, bugün üç doktorun daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. Koronavirüsle savaşı kaybeden doktorların; Engin Türkmen, Hasan Tepeçınar ve Burhan Yürütücü olduğu belirtildi.

Sosyal medyada yapılan açıklamada İstanbul Medicalpark Bahçelievler Hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Engin Türkmen, Sakarya Akyazı'da çalışan Dr. Hasan Tepeçınar ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde diş hekimi olarak çalışan Dt. Burhan Yürütücü'nün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

DOKTOR HASAN TEPEÇINAR'LA İLGİLİ KAHREDEN DETAY

İstanbul'da Medicalpark Bahçelievler Hastanesi'nin başhekim yardımcısı doktor Engin Türkmen, 50 yaşındaydı. Dahiliye uzmanı doktor, bir süredir yoğun bakımdaydı. Hayatını kaybeden bir diğer doktor ise Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çalışan doktor Hasan Tepeçınar'dı. Doktorun, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar'ın ağabeyi olduğu öğrenildi. Eskişehir'deki Acıbadem Hastanesi'nde diş hekimi olarak çalışan Burhan Yürütücü de koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

3 doktor daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Ekim itibariyle 107 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini, 40 binden fazla çalışanın da virüse yakalandığını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bahçelievler İstanbul Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

adsız:

maske takmayan insanlar UTANSIN, Onların yüzünden oluyor Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşaalah

10
1
yanıtYanıtla
Türk Yurdu:

Tedbirli olalım, kul hakkını ihmal etmeyelim, can emaneti ahiret sermayesidir kıymet bilelim, takdir Allah'ındır...

9
1
yanıtYanıtla
As:

Diş hastaneleri kapansın

1
9
yanıtYanıtla
NENE:

Herkes kendi dişini kendisi çeksin.

yanıt6
yanıt2
salatalık maskesi:

yapılan araştırmaya göre salatalık maskesinin corona 75 etkili olduğu kanıtlanmıştır. Bu olaydan sonra satatalik fiyatların büyük bir yükseliş gözlenmiştir.

1
7
yanıtYanıtla
Olunca oluyor:

Evde bulduğum farklı 2 tane antibiyotik denedim (bir gün 1tanesini, diğer gün diğerini kullandım). çok şükür şu an hiçbir sıkıntım yok.

0
7
yanıtYanıtla
Cenfiz:

Allah rahmet eylesin Maske takmayanlar Bana bir sey olmaz diyenlere bunlari iyi okuyun 40 ve 50 yaslarindaki doktorlar vefat ediyor Maske takmayanlari neden korona yakalamasin.

5
1
yanıtYanıtla
İnsan:

Maskesini takmayıp insanların sağlığını hiçe sayan sorumsuzlar iyi okuyun yazık bu insanlara markette sokakta Restorant girişlerinde sadece maske ve sosyal mesafe yazık bu insanlara biraz daha dikkatli olmak çokmu zor ?

5
0
yanıtYanıtla
Adil:

Allah rahmet eylesin. Salgınla mücadele eden öncelikle tüm sağlıkçılara ve tüm insanlığa Allah yardım etsin

4
1
yanıtYanıtla
Halil:

Allah. Rahmet eylesin mekanları. Cennet olsun inşallah.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title