Haberler

3 Çocuk Tavsiyesine Uymak İstediler Üçüz Çocukları Oldu

3 çocuk tavsiyesine uymak istediler üçüz çocukları oldu -Cumhurbaşkanın 5 çocuk tavsiyesine uydularNİĞDE - Niğde'de Nurcan ve İbrahim Gün çifti 2 çocuklarından sonra üçüz çocukları dünyaya geldi.

3 çocuk tavsiyesine uymak istediler üçüz çocukları oldu

-Cumhurbaşkanın 5 çocuk tavsiyesine uydular

NİĞDE - Niğde'de Nurcan ve İbrahim Gün çifti 2 çocuklarından sonra üçüz çocukları dünyaya geldi.

Halitcan ve Tuba isimli çocuklarından sonra üçüncü çocuk isteyen Nurcan Gün, üçüz çocuk dünyaya getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en az 3 veya 5 çocuk tavsiyesi için üçüncü çocuk isteyen Gün çiftçi üçüz olan 2 erkek bir kız çocuğunun mutluluğunu yaşıyor.

İlk doktora gittiklerinde ikiz bebek beklediklerini öğrenen Gün çifti 2 ay sonra bir sürpriz daha yaşadı ve aslında bebeklerinin üçüz olduğunu öğrendiler.

Kayseri'de bir hastanede doğum yapan Nurcan Gün, "Şahane, çok güzel bir duygu. 2 çocuğum vardı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 çocuk yapın dedi ama biz 3 derken üçüz çocuğum oldu. Cumhurbaşkanımız 3 yada 5 demişti biz iki tavsiyesine de uyguk. Desteklerini bekliyorum. 2 çocuğum vardı şimdi 5 çocuğum var. Çocuklarıma Ali Asaf, Recep Emin ve Evra Nur isimlerini koyduk" dedi.

Baba İbrahim Gün ise, 2 erkek bir kızımız oldu, 3 erkek olsaydı Recep Tayyip Erdoğan ismi koymayı düşünüyorduk. Üçüncüyü beklerken üçüz oldu toplamda 5 oldu. Bize bez ve mama desteği verirlerse çok mutlu oluruz. Rabbime şükürler olsun çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Gün Niğde Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title