Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Çerçevesinde Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Kortej Yürüyüşü Yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kortej yürüyüşü yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kortej yürüyüşü düzenlendi. Düzenlenen kortej yürüyüşünden sonra Valilik binası önünde halk oyunları gösterisi yapıldı. Gösteriye, Fransa ve Macaristan'dan katılan halk oyunu ekipleri vatandaşlara ülkelerinin halk oyunlarını sergilediler. Fevkani Köprüsünde buluşarak bir araya gelen halk oyunu ekipleri Hükümet Binası önüne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdiler. Gösteride Halk Oyunları Araştırma ve Sergileme Derneği (HASAD) Artvin Yöresi ve Çifte Telli Yöresi'ne ait yöre oyunlarını halka sergiledi. Gazi İlköğretim Okulu, TED Koleji, Rüzgarlımeşe İlköğretim Okulu ve Merkez Anaokulu Valilik önündeki 23 Nisan şenliklerine katılarak gösteri yaptılar.

(ET-ET-Y) 23.04.2008 17:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title