Haberler

23 Nisan'da Çocuklara 10 Bin Kitap Hediye.

Güncelleme:

10 bin kitap elden ele dolaşacak. Kütahya Porselen, 23 Nisan'a özel Elden Ele Projesi'yle istanbul, Ankara, izmir, Antalya, Afyon, Kütahya başta olmak üzere bir çok ildeki meydan ve AVM'lerde cocuklara 10 bin kitap dağıtacak.

Kutahya Porselen, 23 Nisan'a ozel Elden Ele Projesi'yle istanbul, Ankara, izmir, Antalya, Afyon, Kutahya basta olmak uzere bircok ildeki meydan ve AVM'lerde cocuklara 10 bin kitap dagitacak. Cocuklar kitaplari okuduktan sonra baska bir arkadasina hediye edecek. Kutahya Porselen'in hediye ettigi ve elden ele dolasacak kitaplar sayesinde milyonlarca cocuk bilgiyi ve hayal gucunu paylasacak.

Kutahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'na ozel 21-23 Nisan tarihleri arasinda 'Elden Ele Projesi' ile cocuklara 10 bin adet okuma kitabi, oyun kitabi, boyama kalemi ve mug bardak armagan edecek. istanbul Besiktas, Ankara AnkaMall, izmir EgePark, Kutahya Sera AVM, NG Afyon Otel, NG Sapanca Otel, NG Sapanca Bedesten AVM, Antalya ve Bolu'da dagitilacak kitaplarin uzerinde 'Kitabi okuduktan sonra sen de baskasina armagan et' yaziyor ve cocuklardan kitaplari okuduktan sonra baskalarina armagan etmeleri isteniyor. Sosyal sorumluluk projelerinin kapsamini her gecen gun artiran Kutahya Porselen'in 'Elden Ele Projesi' sayesinde bir kitap milyonlarca cocuga ulasacak. Cocuklar kitaplar sayesinde hayal gucunu ve bilgiyi de paylasacak.

Kutahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'nda engelli cocuklari da unutmadi. ''Elden Ele Projesi'' dâhilinde, engelli cocuklar evlerinde ve okullarinda ziyaret edilecek.

Milli porselen markasi, ''Kutahya Porselen ile Saglikli Nesiller'' anlayisiyla urunlerini uretiyor. Anne ve babalarin cocuklarinin sagligi icin her urunu kullanmamalari gerektigine, porselenin ise en saglikli urun olduguna dikkat cekiyor.

Kutahya Porselen'in diger sosyal sorumluluk projeleri de adindan sikca soz ettiriyor. Losev'e, Koruncuk Vakfi'na ve Kelebek Cocuklara ciddi kaynak ayiran Kutahya Porselen, Nafi Gural Egitim Vakfi ile de imkâni olmayan cocuklari universiteye hazirliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Porselen 23 Nisan İstanbul İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title