Haberler

22 Mart Çarşamba Dha Spor Gündemi

GÜNDEM ARTIK MİLLİ TAKIMA Milli takım önce Finlandiya ile oynayacağı resmi maç ardından Moldova ile yapacağı hazırlık maçı, Ümit milli takım ise Ukrayna ve Azerbaycan ile yapacağı hazırlık maçlarının çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM ARTIK MİLLİ TAKIM

A Milli takım önce Finlandiya ile oynayacağı resmi maç ardından Moldova ile yapacağı hazırlık maçı, Ümit milli takım ise Ukrayna ve Azerbaycan ile yapacağı hazırlık maçlarının çalışmalarını sürdürüyor. A Milli Takımda tek hedef Finlandiya maçını kazanmak. 1984 yılında rahmetli Candan Tarhan ile menacer Erdoğan Şenol, sıcak iklimde oynama zihniyetiyle Antalya'ya aldırdıkları Finlandiya maçından 2-1 yenilgi ile ayrılmış, tek golümüzü Erdal Keser atmıştı. Milliler bu kez işi sağlam tutuyor.

A MİLLİ TAKIM

18.30 Finlandiya maçının hazırlıkları basına açık sürecek (Belek)

ÜMİT MİLLİ TAKIM

17.00 Ukrayna U21 Milli Takımı ve Azerbaycan U21 Milli Takımı ile İstanbul'da yapacağı hazırlık maçlarının çalışmaları sürecek (Riva)

GALATASARAY OLİMPİYAT'A TAŞINDI

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin zeminini kötü olması nedeniyle. Sarı-Kırmızılı takım lig sonuna kadar çalışmalarını Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

ARENA ARTIK GALATASARAY'IN

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın imzası ile Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkını ve basketbol salonu inşaatı için gerekli izni aldı

PODOLSKİ, ALMAN MİLLİ TAKIMI'NA VEDA EDİYOR

Alman MilliTakımı futbolcusu Podolski: "Güzel ve duygusal anlar olacak" dedi. Teknik direktör Löw: "Podolski, Almanya'nın çıkardığı en büyük oyunculardan biri". Galatasaray'da forma giyen ve bugün milli takım kariyerini sonlandıracak olan Lukas Podolski, Alman Milli Takımı'nın İngiltere'ye karşı oynayacağı son maçında güzel ve duygusal anlar geçireceğini söyledi.

GİLLETTE MİLLİYET YILIN SPORCUSU ÖDÜL TÖRENİ

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapılacak

18.30 Kırmızı halı

19.30 Ödül töreni

BEŞİKTAŞ

Siyah-Beyazlı ekip izinli

19.00 BJK Divan Kurulu Yemek daveti düzenlenecek (basına kapalı)

FENERBAHÇE

Sarı-lacivertli ekip çalışmalarına devam edecek

GALATASARAY

12.00 Antrenman

BASKETBOL

Euroleague -

19: 00 CSKA Moscow - Darüşşafaka Doğuş

21: 00 Galatasaray Odeabank - UNICS Kazan

21: 00 Crvena Zvezda - Olympiakos

23: 00 Real Madrid - FC Barcelona Lassa

FIBA Şampiyonlar Ligi -

20: 00 Pınar Karşıyaka - Umana Reyer Venezia

İSTANBUL DANS FESTİVALİ

10.00-12.00 tanıtım toplantısı yapılacak (FERİYE LOKANTASI, ORTAKÖY)

RECYCLİNG VOLLEY: 3 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2-

Altın seti 15-11 kaybeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, CEV Şampiyonlar Lig'i 12'li Play-Off organizasyona veda etti.

FENERBAHÇE SON SANİYEDE KAYBETTİ

Euroleague maçında Telaviv'de mağlup olduğu rakibine bu kez İstanbul'da yenilen Fenerbahçe Basketbol takımı san saniye basketi ile maçı 81-79 kaybetti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler Play-Off'u garantileme maçında fırsat tepti, 4'lü finale katılma hakkını son iki maça bıraktı.

GÜREŞ MİLLİ TAKIMI KAMPA GİRİYOR

Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Greko-romen Güreş Milli takımı bugün Bolu Aladağ'da kampa giriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Finlandiya Azerbaycan Ukrayna Moldova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title