Haberler

Türkiye maçı özeti, Türkiye Çek Cumhuriyeti maç özeti

Türkiye Çek Cumhuriyeti 21 Haziran Salı. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı geniş özeti. EURO 2016 Şampiyonası bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı özeti ve diğer karşılaşmaların maç özeti görüntülerini izlemek için aşağıdaki bağlantıları izleyin.

Türkiye Çek Cumhuriyeti maç özeti. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı geniş özeti. 21 Haziran Salı Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı özeti ve mücadelenin tüm detayları haberler.com adresinde. Tamam ya da devam demek için sahaya çıkan Türkiye Çekler karşısında 2 farklı galibiyet hedefi ile sahadaydı. Maç sonrası ve yorumlar, milli maçın maç özeti görüntülerini izlemeki çin aşağıdaki bağlantıları izleyin. 

TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇ ÖZETİ / 21 HAZİRAN

Türkiye ile Çek Cumhuriye 2008 Avrupa Şampiyonası'nda karşı karşıya gelmiş, Milli Takımımız tarihe geçen maçta inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. İşte o maçtan görüntüler..

EURO 2016'da D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti, Türkiye karşısında...

EURO 2016'da 'ya tamam, ya devam' maçında Çek Cumhuriyeti ile kader maçına çıkıyoruz. 

Kritik karşılaşma öncesi A Milli Futbol Takımımız, sahadan galibiyetle ayrılıp en iyi dört grup üçüncüsü arasına adını yazdırmayı hedefliyor. 

İspanya karşısında alınan 3 farklı yenilgi sebebiyle en iyi dört grup üçüncüsünden biri olma umutlarını da azaltan Fatih Terim ve öğrencileri, Çek Cumhuriyeti karşısında farklı bir galibiyeti kovalayacak.

ESKiSiNi 1 YENiSiNi 3 KEZ DEViRDiK

Çekler ile 10. kez kozlarını paylaşacak milli takımımız 6'sı özel, 3'ü resmi 9 kez karşılaştı. 5'ini yitirdi, 3'ünü kazandı, 1'i de berabere bitti. Türkiye, dağılmadan önceki Çekoslovakya ile ise 10 kez karşılaştı. Sadece bir galibiyet alabildi, 2 kez berabere kaldı.

NURi ŞAHiN'iN DURUMU BELiRSiZ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Çek karşılaşmasında farklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Sağ iç yan diz bağlarında zorlanmaya bağlı ödem tespit edilen takımdaki tek sakat olan Nuri Şahin'in, Çekler'e karşı forma giyip giymeyeceği belirsiz..

TÜRKİYE-HIRVATİSTAN:

STAT Stade Bollaert-Delelis
YAYIN : LİG TV
SAAT : 22.00
HAKEM : William Collum

TÜRKİYE : Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Kadir Balta, Caner Erkin, Ozan Tufan, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Emre Mor, Arda Turan, Cenk Tosun

ÇEK CUMHURİYETİ : Cech, Kaderabek, Hubnik, Sivok, Limbersky, Plasil, Pavalka, Skalak, Krejci, Darida, Lafata
TEKNİK DİREKTÖR: Pavel Vrba

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çek Cumhuriyeti Fatih Terim Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title