Haberler

2018 Yılı 2. Muhtarlar Toplantısı Turgutlu'da Yapıldı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 yılı muhtarlar toplantısının ikincisini Turgutlu’da yaparak muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 yılı muhtarlar toplantısının ikincisini Turgutlu'da yaparak muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Turgutlu Kaymakamlığı ev sahipliğinde yapılan toplantıya Vali Güvençer'in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, büyükşehir belediyesi temsilcileri, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, bazı il müdürleri, Turgutlu ilçe müdürleri ve Turgutlu ilçesi mahalle muhtarları katıldı. Vali Mustafa Hakan Güvençer yaptığı açılış konuşmasında, "Yaklaşık bir yıl sonra sizlerle bir kez daha toplanma fırsatı bulduk. 12 ayda Turgutlu ilçemizde bir takım yenilikler, çözülen sorunlar, yeni atılan adımlar olmuştur. Bunların hiç birisi kendiliğinden olmadı. İşin başındaki şahıslar başta olmak üzere bu ilçede yaşayan herkesin bu ilçede yapılan olumlu işlerde, çözümlenen sorunlarda mutlak surette bir şekilde payı var. Üstelikte ben uzaktan bakıyordum, bir kez görmüştüm, kolay gelsin demişti; kolay gelsin gibi basite alınacak bir katkıda değil, biz hep birlikte bir bütünüz. Hep birlikte bu ilçeyi, sonrasında bu vilayeti, sonrasında bu ülkeyi oluşturuyoruz. Her birimizin, mutlak surette bir yaratılış, bir varoluş sebebi var. Yerimizde sağlam durduğumuz, üzerimize düşeni kendi alanımızda, çerçevemizde yaptığımız sürece, bu ilçede bu vilayette her ne oluyorsa, mutlak surette vazgeçilmez payımız var. Emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Afrin'de Zeytindalı Operasyonunda görev yapan askerleri ve şehit düşen askerleri hatırlatan Vali Güvençer, şehitlerimize rahmet ve ordumuza başarı dileklerinde bulundu.

Toplantıda, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan bir önceki toplantıda muhtarlar tarafından dile getirilen sorunlar ve taleplerle ilgili alınan mesafeye ilişkin sunum yaptı. Kaymakam Turan, bir önceki toplantıda eğitim, enerji, sağlık konusunda gündeme gelen sorunların birçoğunun çözümlendiğini, çözümlenememiş az sayıdaki sorun üzerinde çalışmaların devam ettiğini aktardı. Kaymakam Turan'dan sonra söz alan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, amaçlarının halka hizmet, halkın rızasını kazanmak ve hayır dualarını almak olduğunu vurgulayarak bu doğrultuda çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Daha sonra Turgutlu Mahalle muhtarları söz alarak geçen yılki taleplerinin karşılanması nedeniyle teşekkürlerini ifade ederken, bu yıl ortaya çıkan yeni ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini dile getirdiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Uğur Turan Turgutlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
title