Haberler

2018'in Yeni Saç ve Makyaj Trendleri Bucos 2018'De…

Güncelleme:

Network Fuarcılık tarafından, 8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı'nda önemli isimler Bursalılarla bir araya gelecek.

BUCOS 2018 hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sektör paydaşlarının da büyük bir heyecanla beklediği fuar öncesi fuarı renklendirmek ve zenginleştirmek için sektörün önemli isimleriyle yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldı. Fuarda, ünlü sunucu ve kozmetisyen Ayşenur Yazıcı, profesyonel makyaj sanatçısı Livza Uyar ve ünlü topuz eğitmeni Muhittin Yuşan, güzellik ve kozmetik sektörüne dair son trendleri Bursalılarla paylaşacak.

Hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Network Fuarcılık Pazarlama Müdürü Egemen Gür, sektörün tüm paydaşlarıyla birlikte ortak hareket ettiklerini, bu anlamda beklentileri karşılayacak bir fuar hazırlamaya çalıştıklarını ifade etti.

"HERKESİ MEMNUN EDECEK BİR FUAR OLACAK"

Gür şunları söyledi: "Sektör için önemli kurum ve isimlerle görüşmelerimiz neticesinde birçoğuyla anlaşmaya vardık. Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası gibi meslek odalarımızla birlikte hareket ediyoruz. Valiliğimiz, Bursa Büyükşehir Belediyemiz ve Uludağ Üniversitemiz başta olmak üzere birçok önemli kurum hep yanımızda. Onun dışında sektöre dair çok önemli isimlerle anlaşmalarımızı yaptık. Bazılarıyla görüşmelerimiz de sürüyor. Renkli, çeşitli ve etkinliğin bol olduğu, hem katılımcıyı hem de ziyaretçiyi memnun edecek bir fuar için hazırlanıyoruz. Umarım Bursa 8-11 Şubat tarihlerinde kozmetik ve güzellik sektörüne dair aradığı her şeyi bu fuarda bulacak."

"AYŞENUR YAZICI İLE MAKYAJDA SİHİRBAZLIK NUMARALARI"

BUCOS 2018'de 'Makyajda Sihirbazlık Numaraları' etkinliği ile 9 Şubat 2018'de Merinos AKKM Orhangazi Salonunda saat 16.00-18.00 arası fuar ziyaretçileriyle bir araya gelecek olan ünlü sunucu ve kozmetisyen Ayşenur Yazıcı ise, Bursa'da böyle bir fuarın yapılmasının büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. Yazıcı, "Sadece sektörel anlamda değil, yeniliklerden haberdar olmak isteyen, kozmetik nereye kadar bana yeter ne zamandan sonra medikal estetik devreye girer gibi soruların cevaplarını arayan bütün hanımlar ve beyler için çok önemli bir fırsat bu fuar. Kendi alanındaki uzman kişiler, akademisyenler, saç ve cilt uzmanları, doktorlar halkı bilgilendirmek için orada olacaklar. Doğruyu arayan, güzeli görmek isteyen herkes için önemli bir fırsat. Emeği geçen herkese gönülden teşekkürler" dedi.

"LİVZA UYAR'DAN HARİKA BİR WORKSHOP"

Fuarda 10 Şubat 2018 günü önemli bir workshop yapacak olan Bursalı profesyonel makyaj sanatçısı Livza Uyar da şunları söyledi: "Bursa için çok güzel bir haber bu. Bu fuarda nude makyaj trendlerini sizlerle harika bir workshop ile buluşturacağım. İnanılmaz bir fuar olacağını düşünüyorum ve bu anlamda bizler de çok heyecanlıyız. Konu kozmetik ve güzellik olunca profesyoneller de gelip görmekten avantajlı çıkacaktır. Meraklı olanlar da son trendlerin neler olduğunu, hangi lazer makinesinin çıktığını, zayıflamada yeni trendler nelerdir gibi soruların cevaplarını bulabilecek. Herkesi fuara bekliyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşenur Yazıcı Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title