Haberler

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Döneminin Açılışı

Erzurum'da siyasi parti il başkanları yeni yıl eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili mesaj yayımladılar.

Erzurum'da siyasi parti il başkanları yeni yıl eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili mesaj yayımladılar.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, mesajında, yeni dönemde de her zaman olduğu gibi öğrencisi, öğretmeni, velisi ile birlikte heyecan ve mutluluk içerisinde olduklarını belirterek, "Çocuklarımız ve gençlerimizin, geleceğimiz olduğunun bilincinde olarak çıkılan bu yolda en büyük görev öğretmenlerimize düşüyor. Toplumun genel huzuru için önemli olan eğitim ancak ve ancak öğretmen, öğrenci ve veli ilişkilerinin gelişmesi ile mümkün olur. Bizler geleceği teslim edeceğimiz çocuklarımızın emanetçisiyiz. Yeni başlayan eğitim-öğretim yılının başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenciler için yeni bir heyecan, veliler için beklenti ve kaygı, eğitim çalışanları içinse bazı sıkıntı ve belirsizliklerle başlayacağını belirtti.

15 Temmuzda, asıl amacı işgal, kullandığı yöntem darbe olan kalkışmada sıkıntıları en ağır biçimde yaşadıklarını bildirerek, şunları kaydetti:

"Her şeye rağmen geçmişimizden süzülerek varlığını sürdürmüş milli değerlerimizi ve kimliğimizi canlı tutmak, atılım gücünü muhafaza etmek, daha da geliştirmek için eğitim asla ihmal edilmeyecek, ertelenmeyecek milli meselemizdir. Değişimin yönünü, mahiyetini isabetli kavramak, millet olarak yarınlara daha donanımlı hazırlanmak için Milli Eğitime her zamankinden daha fazla önem ve öncelik vermemiz gereken dönemlerden geçiyoruz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma alanında başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe dair hedeflere ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim yaşamında göstereceğiniz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin başarılı çalışmalarının 2016-2017 eğitim öğretim yılında da devam etmesini dilerim."

Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık ise, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı bir şekilde geçmesini diledi.

Çalık, mesajında şunlara yer verdi:

"Ülkemizin ve dünyanın inancımızı,adaleti, barışı ve insanlığı, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti önceleyen, inancını ve kimliğini koruyarak çalışan ve gayret eden, bunu yaparken başkalarının da hak ve hukukunu gözeten, kendi yaşama zevkini değil başkalarını ve inancını yaşatma hedefini içselleştiren, gösterişsiz, nümayişsiz, sabırlı ve azimli bir şekilde yeni bir dünyanın oluşumu için çalışan nesillere ihtiyaç vardır. Bunu da ancak ahlak ve maneviyatı esas alan gerçekten milli olan Milli Eğitim Bakanlığı ve şuurlu öğretmenler eliyle gerçekleştirebiliriz."

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Yeşilyurt AK Parti Karataş Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title