Haberler

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Metin Çeker, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın hafta sonu koşulacak Ege Rallisi ile başlayacağını bildirdi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Metin Çeker, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın hafta sonu koşulacak Ege Rallisi ile başlayacağını bildirdi.

Ege Rallisi'nin Forum Bornova'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Çeker, bu sezon 25. kez start alacak Ege Rallisi'nin, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olduğunu belirtti.

Çeker, Ege Rallisi'nin her sezon olduğu gibi güzel bir mücadeleye sahne olacağına inandığına işaret ederek, "Yeni sezonumuz hayırlı olsun. Ege Rallisi ile başlayacağımız sezonun iyi geçmesini diliyorum" dedi.

Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Ömer Yüce de Ege Rallisi'nin yarın antrenmanların yapılacağını, yarışın cumartesi günü saat 13.30'da Forum Bornova'da yapılacak startla başlayacağını söyledi.

Yüce, 125'i özel etap olmak üzere 545 kilometrede düzenlenecek Ege Rallisi'ni 26 ulusal, 6 historic ve 12 mahalli aracın katılacağını kaydetti.

Forum Bornova Genel Müdür Yardımcısı İlhan Dikçe de Ege Rallisi'ne 8 yıldır ev sahipliği yaptıklarını, bu güzel birlikteliği sürdürmek istediklerine değindi.

Geçen sezon Türkiye Ralli Şampiyonası'nı ilk sırada bitiren Castrol Ford takımından Murat Bostancı ise sezona geçen seneye benzer bir şekilde başladıklarını ifade etti.

Bostancı, geçen seneye kadar şanssızlıklar yaşadığı Ege Rallisi'ni sevmediğini kaydetti. 2014'te Ege Rallisi'ni kazandıktan sonra yarışın en sevdiği parkurlar arasına girdiğini vurgulayan Bostancı, "Bu sezon iyi bir şekilde iyi planlarla başlıyoruz. Bu yıl yurt dışı planı yapmak istiyoruz. Asıl hedefimiz bu yönde" ifadelerini kullandı.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikincisi Neo Motorspor ekibinden Yağız Avcı ise Ege Rallisi'ni kazanmanın kolay olmadığını, çok güçlü rakipleri bulunduğunu kaydetti.

Geçen seneyi üçüncü tamamlayan Castrol Ford takımından Orhan Avcıoğlu da 2015 sezonu için hazır olduklarını hem bireysel kategoride hem de takımlarda birinci olmak istediklerini anlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Ömer Yüce Bornova Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title