Haberler

2014 yerel seçimleri - İsrafil Kışla -

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Arhavi ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Arhavi ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Kışla, AK Parti Arhavi Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, burada toplananlara hitap etti.

Artvin'de yerel seçimler sonrası farklı bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirten Kışla, "Artvin'e, Şavşat'a, Yusufeli'ye, Borçka'ya, Murgul'a, Hopa'ya ve Arhavi'ye gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Elde edilen bu başarı, kardeşlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmasının getirdiği başarıdır" dedi.

Kışla, dün akşam Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini cep telefonundan aradığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Belki de ilk aranan milletvekili ben oldum. Başbakanımız Artvin'i, Hopa'yı sordu, herkese selamları var. 'Tutanaklar elinizde mi' dedi, 'evet elimizde' dedim. Seçimden önce, Artvin Türkiye'de en çok konuşulan il olacak demiştim, elhamdülillah öyle de oldu. Bu bir hizmet kapısıdır. Arhavi Belediye Başkanımız Coşkun Hekimoğlu, dürüstlüğü, gayreti ve beyefendiliği ile sizlerden takdir gördü. Menfaat noktasında en ufak bir şey duymadık. Bu makamlar hizmet kapısıdır, rant kapısı değildir. Biz bu makamlarda dürüst olmak zorundayız. Şeffaf, adil olmak zorundayız. Partimizin adı Adalet ve Kalkınma Partisi'dir, o nedenle adil olmak zorundayız."

Konuşmaların ardından Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, partililerle tulum eşliğinde horon oynadı.

Kaynak: AA / Politika

İsrafil Kışla Ak Parti Arhavi Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title