Haberler

2013 Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası

Samsun’da 4 14 Temmuz arasında düzenlenecek şampiyonanın açılış seremonisi gerçekleştirildi

Samsun'da 4-14 Temmuz arasında düzenlenecek 2013 Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın açılış serenomisi gerçekleştirildi.

Liman mevkisinden denize açılan Samsunum-1 gemisinde düzenlenen programda, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, FIBA Avrupa U-20 Ümit Kızlar Basketbol Organizasyon Sorumlusu Antonio Ugrinov, TBF Operasyonlar Direktörü Emin Balcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile şampiyonaya katılan ülkelerin yetkilileri yer aldı.

Vali Aksoy ile TBF Operasyonlar Direktörü Balcı, şampiyonada mücadele edecek sporculara ve antrenörlerine başarı diledi.

Ugrinov ise ilk defa böyle bir seremoninin gemide yapıldığını söyledi.

Seremonide halk oyunları ekibi de gösteri sundu.

Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası yarın Samsun'da başlayacak. Ümit Milli Basketbol Takımı'nın ilk turda Litvanya, Almanya ve İsveç'in de bulunduğu D Grubu'nda mücadele edeceği şampiyonanın maçları Atatürk ve Yaşar Doğu spor salonlarında yapılacak.

Türkiye, D Grubu'ndaki ilk maçını Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yarın saat 20.15'te İsveç ile yapacak. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Emin Balcı Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title