Haberler

"Bir Anlık Öfke" Deyip Annesini Öldürmüştü! Altından Töre Cinayeti Çıktı

Güncelleme:

Annesini öldüren cani "Bir anlık öfke" demişti, cinayetin altından töre çıktı.

İstanbul Sarıyer'de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki siyah film kaplı minibüsün etrafını bir anda polis ekipleri sardı. Tarih, 4 Mayıs 2016'ydı. Araçtan yirmili yaşlarında elleri kelepçeli bir şahısla inen ekip minibüsün kapısını açtıktan hemen sonra telsizle merkeze "757 sonucu 740 konusu doğru" diyerek cinayeti doğruladı. "757 sonucu 740", araçta bıçakla cinayet işlendiği anlamına geliyordu. Öldürülen 42 yaşındaki Neşe Adıgüzelli'ydi. Şüpheli ise karakola gidip "Annemi öldürdüm" diyerek polisleri olay yerine götüren oğlu 25 yaşındaki Caner Adıgüzelli'ydi.

16 BIÇAK DARBESİ

Olay yeri ekibi incelemelerini bitirdikten sonra kadının vücudunda 16 bıçak yarası tespit etti. Kan lekeleri, aracın arka kısmındaki valiz ve kolilere kadar sıçramıştı. Cesedin konumu ve kanın sıçradığı yerler olay anındaki yoğun öfke ve şiddetin işaretiydi.

'BİR ANLIK ÖFKE PATLAMASI' DEDİ

Habertürk'ten Zülfikar Ali Aydın'ın haberine göre, Anne katili Caner Adıgüzelli polise cinayet nedenini anlatırken, "Tartıştık. Anlık bir öfke patlaması" dedi. Tartışma sebebi annesinin kendilerinden ayrı yaşamak istemesiydi. Caner Adıgüzelli'nin ifadesine göre, 3 yıl önce babası kanserden öldükten sonra Kars'ta yaşadıkları köyde "annesinin başka bir erkekle ilişkisi olduğu dedikodusu" çıkmıştı. 'Aile meclisi', Neşe Adıgüzelli'nin Manisa'daki kız kardeşinin yanına gitmesine, Caner ve 3 kardeşinin ise İstanbul'a amcalarının yanına yerleşmesine karar verdi. Caner, İstanbul'da 1 yıldan fazla borçla aldığı hacizli minibüsle çalışarak kız kardeşlerine baktı. İfadesinde annesinin İstanbul'a geliş sebebini şöyle anlattı: "Gurbette yalnız kalmıştık. Annem bir hafta önce Manisa'da tek başına bir ev tutmuş. Dul bir kadın olarak tek başına yaşamasına gönlüm razı gelmedi 'Gel bizimle yaşa' dedim. Annem de İstanbul'a geldi."

ORMAN YOLUNDA UYKU

Caner'in iddiasına göre sabah 05.00 gibi annesini Esenler Otogarı'ndan almıştı. Önce yerleşmek üzere ev bakmak için Çerkezköy'e doğru yola çıkmışlar ancak annesi 'çocukları özledim' deyince geri dönmüşlerdi. Dönüş yolundayken evdeki çocuklar da okula gitmişti. Caner trafiğe yakalanmamak için Sarıyer'e, Belgrad Ormanı yolundan eve dönmeye karar vermiş ve orman yolunda ilerlerken de "Geceden yorgun olduğu için burada uyumak ve kardeşlerinin dönüşünü beklemek" istemişti.

Caner, sorgusunda cinayet anını da şöyle anlattı: "Saat 10.00 sıralarıydı. İstanbul'daki düzenimizle ilgili annemle sohbete başladık. Annem birden agresif oldu. 'Ben sizinle oturmam, başlarım sana da ailene de' deyince, şaşırdım. Bilinçsiz ve şuursuzca vites kutusu yanındaki çakıyı birkaç defa salladım. Kendime geldiğimde ölmüş olduğunu anladım. Pişmanım."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Sarıyer 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500

Yorumlar (28)

Thranduil:

Bu adam mühebbetten az alırsa isyan çıkarırım.

19
3
yanıtYanıtla
Ercans:

Hay sizin törenize, ne oluyorsa sizin gibi geri kafalı ahmaklardan kaynaklanıyor. Töreniz batsın sizde batın. Yarabbim ne olur bunların kontrolünüde yap.

13
7
yanıtYanıtla
maalesef:

Dinin emirlerini bırakıp insanlar kafalarına göre kural uydurursa işte böyle sonuç olur.

yanıt6
yanıt2
Adam:

Anan seni ne icin dogurdu. O sut emen bebek adam olmus elinde bicakla buyuteni . . . . . . . . Ulan sen bebek iken baban bile seni doyurmak icin uykusundan oldumu. Haiiinnnnn. Senin torenin. . . . . . . Sizin gibi cahiller hainler cehennemi batirir. Allah seni ne yapsin ?

18
1
yanıtYanıtla
adalet:

ölüm var.mezarda yalnız kalmak var.yüce allaha hesap vermek var

18
0
yanıtYanıtla
Cansu:

Haritada yerini gösteremezsin kudüsün ne zaman meraklısı oldun

4
12
yanıtYanıtla
cns:

yobaz

yanıt0
yanıt0
oku oku oku:

Töre Cinayetini saklayarak az ceza almaya çalışmış olmamış. Kim akıl verdiyse onlarda yakalanmalı. iDAM İDAM İDAM İDAM iDAM İDAM İDAM İDAM

13
1
yanıtYanıtla
MAVİ ALASKA:

PİSLİK ADAM ANASINI AİLESİNİ KORUYACAĞINA KENDİ MAHVETMİŞ İÇERİDEKİ AKREP DIŞARIDAKİ YILANDAN BETERDİR.

11
1
yanıtYanıtla
adsı:

CAHİL ANNE BABA GİDİNCE KABUĞUNU KIRMIŞ ALLAH ÇOCUKLARINA SABIR VERSİN

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title