Haberler

16 Yaşındaki Lise Öğrencisi, 4 Sınıf Arkadaşına Bir Sene Boyunca Tecavüz Etti

Güncelleme:

ABD'de yaşayan bir lise öğrencisi, 4 sınıf arkadaşı kızı 1 sene boyunca tecavüz etti. Kızları tehdit ederek çıplak fotoğraflarını da çeken çocuğun ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.

ABD'nin Nevada eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Maysen Melton, Las Vegas'ta bulunan Shadow Ridge Lisesi'ndeki dört sınıf arkadaşına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Melton'ın bir yetişkin olarak yargılanacağı davada ömür boyu hapis cezası alma ihtimali bulunuyor.

YETİŞKİN MAHKEMESİNDE YARGILANACAK

Cinsel suçlarla ilgili olarak daha önce de yargılanıp ceza alan çocuk, bu sebeple yetişkinlerin tabi olduğu bir mahkemede yargılanacak ve o şekilde ceza alacak.

KIZLAR 15-18 YAŞ ARALIĞINDA

2016-2017 öğretim yılı boyunca devam eden tecavüzlerde, kurbanların 15 ve 18 yaşları arasındaki kız çocukları olduğu açıklandı. Geçtiğimiz çarşamba günü tutuklanan Melton, başta cinsel saldırı, adam kaçırma ve çocuk pornografisi olmak üzere bir düzine suçtan yargılanacak.

BABASI ŞEHİR DIŞINDAYKEN EVDE TECAVÜZ ETTİ

Mağdurların şiddetli tecavüze maruz kaldığının açıklandığı davada, ayrıca genç çocuğun kızların çıplak fotoğraflarını çekip kendisi ile beraber olmaya devamn etmezse bunları cinsel içerikli sitelere yollamakla tehdit ettiği de belirtildi.

Kızlardan iki tanesinin intihar düşüncesi içinde oldukları açıklanırken, çocuğun kızlara babasının evinde, o yokken tecavüz ettiği öğrenildi.

AVUKATI KURBAN İLAN ETTİ

Melton eski suçları da göz önüne alınarak en katı cinsel suçlu programına dahil edilerek o şekilde yargılanacak. 16 yaşındaki çocuk için 200 bin dolar kefalet ücreti belirlendi. Geçen sene Mayıs ayında tutuklanan çocuk, o günden beri ev hapsinde tutuluyordu.

Davanın seyri ve kurbanların yaşı göz önüne alınarak mahkeme tarafınbdan olaylara dair detayların açıklanmayacağı bildirilirken,Melton'ın avukatı da çocuklara yönelik sistemin sefil bir başarısızlık olduğunu ve kimsenin bu genç adama yardımcı olacak bir şey yapmadığını söyleyerek müvekkilinin de sistemin bir kurbanı olduğunu iddia etti.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas Nevada 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

TÜRK OĞLU TÜRK:

ALIN SİZE AVRUPA ALIN SİZE MEDENİYET. HER FIRSATTA GZÜEL ÜLKEMİ KÖTÜLEYİP BU ÜLKEDEN GİTMEK İSTİYORUM DİYEN ERMENİ ARTIKLARINA SESLENİYORUM AVURAP GİTMEK İSTEDİĞİNİZ ÜLKEDEN DAHA BETER. AMERİKA DA HER 1 SAATTE 1 KADINA TECAVÜZ EDİLDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ? KEŞKE DEFOLUP GİTSENİZ DE GÜZEL ÜLKEM SİZİN GİBİ ETNİK DÖKÜNTÜLERDEN TEMİZLENSE

42
39
yanıtYanıtla
.....:

AL SANA AMERİKANIN NEREDE OLDUĞUNU BİLMEYEN Bİ MAL DAHA

yanıt15
yanıt5
cahil cühela insanlardan bıktıkkkk !!!:

ondan dolayı mı tüm göçler ve sığınmacılar müslüman ülkelerden avrupa ülkelerine oluyor ?

yanıt15
yanıt3
İNSAN OLACAN ÖNCE:

? Ülkemzin düzgün olduğnu mu düşünüyorsun . Bir aileyi toptan yakan hırsızlar bir hafta olmadı çocuğunu duvara çarpan bir hafta olmadı

yanıt8
yanıt2
lafa geldimi biz hepimiz kardeşiz dersin:

Ermeniler senden daha Türk milliyetçisi bunu bil ırkçılık yapma sen Türksün öylemi sen Türke nezman Türk gibi davrandın ki ilk fırsata kanını akıtmaya çalışıyorsun maçta trafikte hastanede sokakta otobüste metroda tahammül bile edemiyorsun kendin gibi Türk olanların başka bir görüşe olmasını tahammül edemiyorsun senin gibi düşünen doğru oluyor diğeri gibi düşünen gitsin bu ülkeden mi oluyor.

yanıt2
yanıt1
Drakulanıntakendisi:

Amerikalı kızlar bu durumlara alışkın sanki bilinmeyen bir şey sanki ilk defa oluyor ha lise okumuşun ha ortaokul orada işler başka türlü yürüyor bizdeki gibi değiller orada sevgilinle gezebiliyorsun bizim burda elini bile tutsan suç oldu yobaz artıkları olmasa bizim ülke avrupayı da elinde oynatır amerikayı da avrupa da seçme seçilme hakkı yokken ilk bize geldi o da Atatürk sayesinde hem bize ne abd den ülkemize abd den kanun gelmedi avrupa dan aldık aldığımız kanunları da geliştirdik biraz.

7
53
yanıtYanıtla
isim önemsiz:

Ahlaksızlığına ATAyı Alet etme.

yanıt33
yanıt10
yobazsavar:

Ne gördüyse onu devam ettiriyor bu millet herkes önceden gördüğü gibi devam ettirme çabasında ama kimsenin hayatına kimse karışamaz ama batıyıda çok örnek almamak lazım onların yaptığıda çok iyi değil ortasını bulmak lazım

yanıt1
yanıt0
afrin mucahidi:

geliyoruz gumbur gumbur kuffari yok etmeye geliyoruz

21
22
yanıtYanıtla
Osmancik Taboru:

eyvallah kardeş

yanıt13
yanıt10
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title