Haberler

15 Temmuz Kahramanı 2 Yıl Sonra Aynı Yerde

15 Temmuz hain darbe girişiminde tankın önüne yatarak kahramanlık örneği sergileyen Metin Doğan, 2 yıl sonra yine aynı yerde o anları fotoğraflayarak dünyaya duyuran İhlas Haber Ajansı'na konuştu.

15 Temmuz hain darbe girişiminde tankın önüne yatarak kahramanlık örneği sergileyen Metin Doğan, 2 yıl sonra yine aynı yerde o anları fotoğraflayarak dünyaya duyuran İhlas Haber Ajansı'na konuştu.

15 Temmuz 2016'de terör örgütü FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişimi üzerinden tam 2 yıl geçti. Yaşanan olayda Atatürk Havalimanı önünde darbeci askerlerin getirdiği tankın önüne kendini siper ederek durduran Metin Doğan, 2 yıl sonra yine aynı yerde o anları fotoğraflayarak tüm dünyaya servis eden İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuştu. 15 Temmuz'un simge isimlerinden biri hale gelen tankın önünde yatarken çekilen fotoğrafıyla akıllarda kalan Doğan o gece darbecilere karşı verdiği mücadeleyi anlattı. Darbe girişimini öğrendikten sonra Atatürk Havalimanı önüne geldiğini anlatan Metin Doğan, vatandaşların vereceği desteğin bu kadar büyük olacağını tahmin etmediğini söyledi. Doğan,"Tam o paletin altındayken aklıma, birisinden bin TL borç aldığım geldi. Onu tanıyan kimse yoktu.Hadi ölüyorum ona o borcumu kim ödeyecek falan diye düşündüm" dedi. 15 Temmuz 2016 senesinin üzerinden geçen 2 senede hayatında yaşandıklarını aktaran Doğan, "459 tane program yaptım, 37 tane üniversite gezdim" diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Metin Doğan 15 Temmuz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title