Haberler

    15 İnçlik Taşınabilir Monitörler Kickstarter'da Hedeflenenden 10 Kat Daha Fazla Bağış Topladı

    Piyasada USB Type-C girişi olan monitörlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. Bunlara yapılan yorumlar genelde vasat seviyede olduğu ve fiyatlarının yüksek olduğu şeklinde. Yeni bir Kickstarter kampanyası 15 inçlik USB Type-C girişi olan, 1080p dokunmatik ekran veya 4K çözünürlüğe sahip iki ayrı model sunuyor.

    Taihe'nin Gemini taşınabilir monitörü ile başlattığı Kickstarter kampanyası kısa sürede büyük başarıya imza attı. Bu yeni monitörlerin, 5 saat dayanabilen bataryaları, uygun fiyatları ve pek çok giriş imkanı ile başarılı olması işten bile değil.

    Gemini 4K'nın Özellikleri

    15.6 inç boyutunda HDR destekli TFT LCD IPS ekran

    4K 3840*1920 çözünürlük

    60 Hz yenileme hızı

    1 adet USB-C portu

    1 adet HDMI portu

    1 adet Mini Display portu

    2 adet USB 2.0 portu

    Kablosuz kullanım için 5 saat dayanabilen batarya

    Dikey ve yatay ekran modu

    300 nit parlaklık

    Dual hoparlör

    2 pound (0,91 kg)

    10 mm kalınlık

    Dahili stand desteği

    Kickstarter fiyatı: 269$ (1439 TL)

    Gemini 1080p Dokunmatik Ekranın Özellikleri

    15.6 inç boyutunda TFT LCD IPS ekran

    1920*1080 çözünürlük

    60 Hz yenileme hızı

    1 adet USB-C portu

    1 adet HDMI portu

    1 adet Micro USB portu

    2 adet USB 2.0 portu

    Kablosuz kullanım için 5 saat dayanabilen batarya

    300 nit parlaklık

    Dual hoparlör

    2 pound (0,91 kg)

    8 mm kalınlık

    Dahili stand desteği

    Kickstarter fiyatı: 159$ (850 TL)

    Kampanyaya 10000$ hedef koyulmuştu. Yaklaşık 2 saat içerisinde %700 daha fazla (70000$) bağış toplandı. Proje, biz bu yazıyı hazırlarken 100000 dolardan fazla bağış topladı. Bu kadar büyük başarı toplamasının sebebi yazının başında da söylediğimiz gibi rakiplerinin kötü ve pahalı olması. 1080p çözünürlüklü en yakın ve en ucuz rakibi olan Asus Zenscreen, Amazon'da 5 puan üzerinden 3.7 puan almış ve fiyatı da bataryalı versiyon için 300$ (1604 TL). Yani Gemini 1080p'den 131$ (731 TL) daha pahalı ve daha düşük özelliklere sahip.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title