Haberler

1461 Trabzon – Bursaspor Türkiye Kupası Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası'nda 0–0 beraberlikle sonuçlanan 1461 Trabzon–Bursaspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Bursaspor antrenörü Ersel Uzgur, şunları söyledi."Bursaspor olarak kazanmak istediğimiz bir maçta maalesef"...

Ziraat Türkiye Kupası'nda 0–0 beraberlikle sonuçlanan 1461 Trabzon– Bursaspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Bursaspor antrenörü Ersel Uzgur, şunları söyledi: "Bursaspor olarak kazanmak istediğimiz bir maçta maalesef berabere kaldık. Ancak oyuncuların gösterdiği performans ve mücadeleden, hırs ve kazanma isteklerinden memnunum. Kupadaki 8 takımın işi gerçekten çok zor. 3 günde bir maç oynamak tüm takımları olduğu gibi bizim takımımızı da yıprattı. Bu programların daha dikkatli yapılması gerektiğini düşünüyorum."

Bursaspor Kaptanı Ömer Erdoğan ise, "Maçla ilgili fazla bir şey söylemek içimizden gelmiyor. Mücadele ettik. Ama oyun anlayışı bakımından verimli olamadık. Üretkenlik yoktu. Pozisyona giremedik. 1461 Trabzon'u mücadelesinden dolayı kutluyorum. Zor bir döneme giriyoruz. Daha çok kenetlenmemiz gerektiğinin farkındayız. İnşallah Galatasaray maçıyla iyi bir başlangıç yaparız. Belki de bizim için iyi bir fırsat olabilir. O maçı alırsak büyük moral olur. Ağırlığımızı artık lige vereceğiz" dedi.

Bursasporlu oyuncu Murat Yıldırım ise, "Zor bir dönemdeyiz. Şansımız az da olsa maçı kazanmak istiyorduk, ama olmadı. Yorgunduk, ama iyi mücadele ettik. Galatasaray maçında 3 puan alırsak iyi bir hava yakalarız ve ligde bizi daha iyi yerlere taşır" ifadesini kullandı.

AKÇAY: HERKESİN SAYGI DUYACAĞI BİR MÜCADELE VARDI

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Belirleyici takım gibi olduk kupada bu hafta. Sorumluluğumuz yüksekti ve buna yakışır bir mücadele yaptık. Bursaspor'la eşit pozisyonlar yakaladık, ancak bunu neticelendiremedik. Ortada herkesin saygı duyacağı üst düzey bir mücadele vardı. Takım olarak kupadan çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Aldığımız 2 puan dışında farklı şeyler kazandık. Bunu lige yansıtarak kullanmak istiyoruz" dedi.

1461 Trabzonlu Barış Memiş, "Geçen hafta kupadan elendiğimizi biliyorduk, ama çok iyi mücadele ederek kamuoyunun kazandığımız sevgisinin hakkını vermek istedik. Kupaya renk kattığımızı söylüyor herkes. Biz çıtayı o kadar yükselttik ki bizi süper ligde oynayan takımlara aday oyuncular olduğumuzu düşünüyordu. Arkadaşlığımız bu kulübe ait olduğumuz kanıtladık. Ne kadar bizi yıldırmaya çalışılırsa çalışsınlar bu bağ asla kopmayacak. Böyle devam edeceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Fatih ise, "Sercan Kaya ve Eren'e futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Canımızdan can gitti. Aslında bizim için çok zor bir maçtı. Çünkü içimizden bir şeyler kopmuştu. Ama insanlar 'bu iki futbolcu gittikten sonra takım çökecek mi?' diye düşünüyordu. Bu nedenle de zor bir maç oldu. İnsanların bizim hakkımızdaki iyi düşüncelerini boş çıkarmamak adına önemli bir maçtı. İyi futbolumuzu ve mücadelemizi gösterdiğimize inanıyorum. İyi bir arkadaşlığın, iyi bir dostluğun göstergesidir bu takım" dedi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Ersel Uzgur Bursaspor Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title