Haberler

14 Yaşındaki Çocuk, 12 Yaşındaki Arkadaşını Öldürdü

Güncelleme:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ava çıkan 14 yaşındaki çocuk, kendisiyle gelen 12 yaşındaki arkadaşını yanlışlıkla vurarak öldürdü.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ava çıkan 14 yaşındaki çocuk, kendisiyle gelen 12 yaşındaki arkadaşını yanlışlıkla vurarak öldürdü.

Olay, İlçeye bağlı Madenli Köyü Ağaçtepesi mevkiinde bulunan Karaöz yaylasında meydana geldi. İddiaya göre, yayladaki av tüfeğini yanına alan 14 yaşındaki İ.A., 12 yaşındaki Süleyman Deniz ile ailelerinden habersiz avlanmaya çıktı. Bir birinden uzaklaşan çocuklardan İ.A., gördüğü kuşlara ateş etmeye başladı. İ.A., bu sırada 12 yaşındaki Deniz'in kazaen vurarak ölümüne neden oldu. Arkadaşının ölümüne neden olan İ.A. durumu yakınlarına bildirirken, yoldan geçen bir vatandaşta çocuğun cesedini görünce sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Deniz'in öldüğünü belirlerken, jandarma ekipleri İ.A'yı gözaltına aldı. Yapılan incelemenin ardından Süleyman Deniz' in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Süleyman Deniz ve İ.A.'nın Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Karagöz köyünde oturdukları ve yaz döneminde Madenli Köyünde bulunan yaylaya geldikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Madenli Karaöz Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title