Haberler

14 Metrelik Kuyuya Düştü Burnu Bile Kanamadı

İzmir'in Bayındır ilçesinde bir kadın, düştüğü 14 metrelik su kuyusundan burnu bile kanamadan çıktı.

İzmir'in Bayındır ilçesinde bir kadın, düştüğü 14 metrelik su kuyusundan burnu bile kanamadan çıktı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde ahırda bulunan hayvanlarına bakmak için günlük işlerini yapmaya başlayan 3 çocuk annesi Meryem Demir (35), dikkatsizlik sonucu bir anda bahçede bulunan eski su kuyusuna düştü. Kadın, geçirdiği kazanın şaşkınlığını üzerinden atınca, sesini duyurabilmek için kuyunun içinden tüm gücüyle bağırarak, çevresindekilerden yardım istedi. Demir'in çığlıklarına yetişen komşuları ise zaman kaybetmeden ambulans çağırdı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, genç kadını düştüğü kuyudan büyük bir dikkatle çıkararak, Tire Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Genç kadının, kapsamlı şekilde yapılan sağlık taramalarında vücudunun hiçbir yerinde kırık veya iç kanamaya rastlanmadı. Tire Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor M. Emin Katrancı, Demir'in 1 veya 2 gün müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edilebileceğini söyledi. Kadın ise, "Ahırda bulunan büyükbaş hayvanlarımıza bakıyordum. Bir ara bahçeye çıktım. Sonra nasıl olduysa kendimi kuyuda buldum. Kuyunun içinde biraz çamur ve çöp vardı. O sayede kurtulmayı başardım. Ama nasıl düştüğümü kesinlikle hatırlayamıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meryem Demir İzmir Tire Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title