Haberler

İspanya Çek Cumhuriyeti maç özeti (EURO 2016 Özetleri)

İspanya Çek Cumhuriyeti maç özeti. 13 Haziran Pazartesi İspanya Çek Cumhuriyeti maç özeti ve EURO 2016 maç özetleri. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2016 D grubunun 2. karşılaşması İspanya ile Çek Cumhuriyeti arasında oynandı. Maç özetini izlemek için aşağıdaki bağlantıları izleyin.

İspanya Çek Cumhuriyeti maç özeti. 13 Haziran Pazartesi İspanya Çek Cumhuriyeti maç özeti ve EURO 2016 maç özetleri. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2016 D grubunun 2. karşılaşması İspanya ile Çek Cumhuriyeti arasında oynandı. Maç özetini izlemek için aşağıdaki bağlantıları izleyin.

EURO 2016 MAÇ ÖZETLERİ - İSPANYA ÇEK CUMHURİYETİ MAÇ ÖZETİ

MAÇTAN NOTLAR...

45'
Szymon Marciniak ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İspanya-Çek Cumh. karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 bitiyor.
45'
Vladimir Darida'nın pasıyla hareketlenen Tomas Necid ceza sahası dışından sert bir vuruş yapıyor. David De Gea iki hamlede topu kontrol etmeyi başarıyor.
43'
Andres Iniesta'nın sol kanada gönderdiği uzun topa hareketlenen Nolito Agudo 3.kez ofsayt pozisyonuna yakalanıyor.
40'
Andres Iniesta'nın pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Jordi Alba sol çaprazdan sert bir şut çıkarıyor. Kaleci Petr Cech yumruklarıyla topu uzaklaştırmayı başarıyor.
39'
Orta alan kısa paslar yapan İspanya'da Andres Iniesta kaleci Petr Cech'in önde olduğunu görünce aşırma bir vuruş yapıyor ancak top kalenin üstünden az farkla dışarı çıkıyor.
37'
Sergio Ramos'un verdiği pası alan Nolito Agudo topu alıp yüzünü hemen kaleye dönüyor ve uzak mesafeden yaptığı vuruşta top kalenin üstünden farklı şekilde dışarı çıkıyor.
35'
Nolito Agudo sol kanattan topu ceza sahası yay üstüne doğru kaldırıyor. Sergio Busquets topun gelişine vuruşunu yapıyor. Ancak top kalenin üstünden farklı bir şekilde dışarı çıkıyor.
33'
David Silva sol kanattan köşe vuruşunu paslaşarak kullanıyor. Cesc Fabregas, Silva'dan aldığı topu ceza sahası içerisine ortasını yapıyor. Ladislav Krejci topu karşılamayı biliyor.
31'
Alvaro Morata'nın topuk pasıyla sol kanattan atağa katılan Jordi Alba ceza sahası içerisine ortasını yapıyor. Altı pas kalesi üzerine gelen topu kaleci Petr Cech rahat bir şekilde kontrol ediyor.
29'
Cesc Fabregas'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe doğru giden topu Roman Hubnik uzaklaştırıyor.
29'
Andres Iniesta'nın ara pası ile ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Alvaro Morata sol ayağı ile uzak köşeye doğru vuruşunu yapıyor ancak Petr Cech'in yaptığı müdahale ile top kornere çıkıyor.
27'
Ladislav Krejci sol taç çizgisi üzerinde serbest vuruşu paslaşarak kullanıyor.
27'
Ladislav Krejci sol kanatta rakip yarı alan ortalarında Juanfran'ın müdahalesi ile yerde kalıyor.
24'
Tomas Sivok kazanılan serbest vuruşu paslaşarak kullanıyor.
24'
Sergio Busquets orta alanda Jaroslav Plasil'i sert bir hareketle durduruyor.
21'
Cesc Fabregas kazanılan serbest vuruşu paslaşarak kullanıyor.
21'
David Silva rakip yarı alanın ortalarında David Limberski'nin müdahalesi ile yerde kalıyor.
16'
Juanfran'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahası içerisine giren David Silva bekletmeden altı pas üzerine topu çeviriyor. Alvaro Morata'nın yaptığı tek vuruşu kaleci Petr Cech iki hamlede kurtarıyor.
14'
David Silva, Nolito'ya ceza sahası dışında yapılan faul sonrasında kazanılan serbest vuruşu arka direğe doğru ortalıyor. Sergio Ramos kafa vuruşunu yapıyor ancak top istediği gibi gitmiyor ve farklı şekilde dışarı çıkıyor.
13'
Andres Iniesta oyunu sol kanada doğru açıyor ve Nolito Agudo topu taç çizgisi üzerinde kontrol ediyor fakat yardımcı hakem bu pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırıyor.
10'
İspanyol oyuncular orta alanda yaptıkları tek paslar ile oyun hakimiyetini sağlarken, rakip alanda boşluk bularak gol pozisyonu arıyor.
8'
Cesc Fabregas'dan aldığı pas ile ceza sahası içerisine soldan giren Nolito Agudo ara pasını penaltı noktası üzerindeki Alvaro Morata'ya veriyor. Ancak Morata yardımcı hakemin ofsayt bayrağına takılıyor.
8'
Juanfran sağ kanattan atağa katılıyor ve ceza sahası altı pas üzerine sert bir top gönderiyor. Roman Hubnik topa Morata'dan önce dokınuyor ve tehlike büyümeden önlüyor.
5'
Vladimir Darida kazanılan serbest vuruşta topu direk olarak kaleye doğru gönderiyor ancak top İspanya barajı arasında kalıyor ve Gerard Pique topu uzaklaştırıyor.
5'
Gerard Pique ceza sahası yay bölgesi sol çaprazında rakibi Tomas Necid'e faul yapıyor. Çek Cumh. tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.
4'
Ladislav Krejci sol kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Ön direğe doğru gönderdiği topu savunmada Sergio Busquets karşılıyor.
2'
Orta alanda kısa paslar yapan İspanya'da Andres Iniesta'nın pasına sol kanattan hareketlenen Nolito Agudo ofsayt pozisyonunda kalıyor.
1'
Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdüğünü çalıyor. Karşılaşma İspanyol oyuncuların santra vuruşuyla başlıyor.
-
İki takım futbolcuları ve hakemler sahaya çıkıyor. Mücadele seremoniden hemen sonra başlayacak.
-
İspanya, turnuvanın son şampiyonu ve turnuvayı üst üste iki defa kazanan tek takım. (2008, 2012 )
-
Çek Cumhuriyeti 1976'da, Çekoslovakya olarak turnuvayı kazanmıştı.
-
İspanya 10. defa Şampiyona katılırken, Çek Cumhuriyeti 9.kez Avrupa Şampiyonası finallerine katılıyor.
-
Çek Cumhuriyeti'nin Avrupa Şampiyonası finallerinde oynadığı son 16 maç berabere bitmedi. (8G, 8M)
-
İspanya Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı son 9 maçta sadece bir gol yedi. İspanya Avrupa Şampiyonası'nda 510 dakikadır gol yemiyor. İspanya turnuva tarihinin en uzun gol yememe serisini yakaladı.
-
Çek Cumhuriyeti elemelerde aldığı 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle A Grubu'nu İzlanda, Türkiye ve Hollanda önünde lider bitirdi.
-
İspanya, elemelerde oynadığı 10 karşılaşmanın 9'unu kazandı ve grubunu lider tamamladı.
-
İki ülke arasında oynanan 4 karşılaşmada İspanyollar 3 kez kazanırken, 1 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Bu maçlarada İspanyolların attığı 5 gole, Çekler 1 gol ile cevap verdi.
-
Çek Cumhuriyeti'nde kırmızı kart cezalısı Marek Suchy bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
-
Stadium Municipal'de saat 16:00'da başlayacak olan bu mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek.
-
Euro 2016 A Milli Takımımız’ın yer aldığı D Grubu’nun favori ekibi İspanya, Çek Cumhuriyeti ile karşılaşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çek Cumhuriyeti Alvaro Morata İspanya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title