Haberler

10'uncu Öykü Günleri 23-25 Şubat Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek

Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün programı şubat ayında yine dopdolu.

Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün programı şubat ayında yine dopdolu. Neşe ve Karikatür Müzesi'nde ocak ayında açılan "Akdeniz Neşesi" karikatür sergisi 10 Nisan tarihine kadar açık kalacak. Şubat ayı ayrıca üç gün boyunca 'Öykü Günleri' ile renklenecek. 10'uncu Öykü Günleri'nin bu yıl ki onur konuğu olan Leyla Erbil okuyucularıyla buluşacak.

YAZARLIK SERÜVENİ

23-25 şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Öykü Günleri'nde Leyla Erbil'in yazarlık serüvenini tanınmış yazarlar; Demir Özlü, Fatoş Erbil Pınar, Mahmut Temizyürek ve

Necmiye Alpay anlatacak; Fergun Özelli yönetecek. Öykü Günleri'nde ayrıca, Asuman Susam'ın yöneteceği "Toplumsal Bellek, Yüzleşme ve Edebiyat" konulu söyleşiye; Nilüfer Kuyaş, Nilüfer Narlı ve Sibel Oral eşlik edecek. Aynı gün "Başka Dilde Yazmak "

konulu söyleşiyi Raşel Rakella Asal yönetecek, Rıfat Mertoğlu, Riitta Cankoçak ve Mıgırdiç Margosyan birikimlerini aktaracak.

KARMA SERGİ

Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Sanat Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde gerçekleştirilecek olan 10'uncu Öykü Günleri; Karma Sergi ile açılacak. Berna Dikkaya, Tijen Hasçi, Neslihan Yıldız Altekin, Nilüfer Çetin ve Jülide Ayözen Kırbıyık

"Karma Şık" Resim Sergisi adı altında eserlerini Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi Sanat Galerisi'nde sergileyecek.

KISA ÖYKÜLER

Etkinliğin ikinci gününde onur konuğu Leyla Erbil adına kısa öyküler okunacak. Ahmet Önel'in yöneteceği etkinliğe; Aydın Şimşek, Ayşegül Tezören ve Zeynep Sönmez katılacak. Ardından Nilüfer Açıkalın Öykü Oynamak adlı kitabından bölümler okuyacak. Bu yıl etkinliklere Radyo Tiyatrosu renk katacak. Bilge Karasu'nun "Sevilmek" İsimli Radyo Oyunu, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü tarafından seslendirilecek. Öykü Günleri'nde

"Edebiyatta Sansür" de konuşulacak.

Sansür konulu paneli, Melek Göregenli yönecek, Latife Tekin, Mine Söğüt, Müge İplikçi ve Yeşim Dorman değerlendirmelerde bulunacak.

Etkinliğin akşam bölümünde ise Melih Ergen "İktidar ve Mizah " konulu söyleşiyi yönetecek; Bahadır Baruter, Cihan Demirci, Muzaffer İzgü ve Tan Oral izleyenlere kahkaha tufanı yaşatacak. Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Neşe ve Karikatür Müzesi'nde Öykü Günleri nedeniyle çeşitli söyleşiler de düzenlenecek. 25 Şubat Cuma akşamı

"Çizgi Roman ve Karikatür" konulu söyleşiyi Devrim Demiral yönecek.

(AH-)

31.01.2012 12: 28 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Leyla Erbil Akdeniz Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title