Haberler

10 ay önce kendisini yaralayan kişiyi, aynı sokakta tabancayla vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 10 ay önce Kadir E'yi tabancayla bacağından yaralayan Baran Aygün, bu kez olayın meydana geldiği aynı sokak üzerinde karşılaştığı hasmı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kadir E'nin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan Aygün, hastanede yaşamını yitirdi. Bir kişi de yaralandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Onur Mahallesi 7371 Sokak'tasaat 17.30 sıralarında meydana gelen aralarında husumet bulunan 20 yaşındaki Kadir E, 10 ay önce kendisini tabanca ayağından yaralanan 19 yaşındaki Baran Aygün ile olayın yaşandığı sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kadir E, yanında bulunan tabancayla Baran Aygün'e ateş açtıktan sonra kaçtı. Bu sırada tesadüfen sokakta bulunan Kadir E'nin akrabası olduğu öğrenilen Tayfun E. de kurşunların hedefi oldu.

YARALININ DURUMU İYİ

İki yaralı acı içinde yerde yatarken, çevredekiler, polis ve sağlık ekibine haber verdi. Baran Aygün ve Tayfun E., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede tedaviye alınan Baran Aygün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baran Aygün'ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Seken kurşunların isabet ettiği Tayfun E'nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçan Kadir E, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kadir E. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisin yaptığı araştırmada ikili arasındaki husumetin 10 önce silahlı yaralama olayından kaynaklandığı saptandı. Cinayet zanlısı Kadir E'nin olayın meydana geldiği aynı sokakta 10 önce Baran Aygün tarafından tabanca ile ayağından vurulduğu ortaya çıktı. Soruşturma sürdürülüyor.

10 AY SONRA HESAPLAŞTILAR

Öte yandan, Kadir E. ile Baran Aygün'ün 10 ay önce aynı sokakta karşılaştıkları ve Baran Aygün'ün Kadir E'yi tabanca ile bacağından vurduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (8)

Yazıklar Olsun:

Ya şu şiddet içerikli dizileri yasaklayın rica ediyorum. Nedir bu gençliğin hali? Şu kepazeliğe bakın.

7
1
yanıtYanıtla
huri:

gerçekten sadece sorun diziler mi

yanıt4
yanıt0
Aaa:

Biri mezara diğeri hapse..

4
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

SEN KİMSİN BİRİNİ YARALAYIP HAYATINA HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM EDEBİLECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN? BÖYLE CEZALANDIRILIRSIN İŞTE

2
0
yanıtYanıtla
Muhammet Şakar:

Ölen bizim dostumuz düzgün konuş

yanıt0
yanıt0
Brütüs:

Sorun çözüldü. Bu mudur.

2
0
yanıtYanıtla
Ela:

Sorun dizi o bu değil sorun aileler yetişme tarzı zaten olayın olduğu yerde herşey var polisin ve devletin o sokakla ayrıca ilgilenmesi gerek

1
0
yanıtYanıtla
Ömür:

Bizim mahallede vurdular

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title