Haberler

1 Kişinin Öldüğü, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada

Güncelleme:

Adana'da 2 bin 500 liralık komisyon nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kavgaya karışanların birbirlerine sopalar ve taşlarla saldırdığı, ardından da silahların çekildiği görüldü.

Adana'da 2 bin 500 liralık komisyon nedeniyle çıkan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına yol açan kavganın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Kavgaya karışanların birbirlerine sopalar ve taşlarla saldırdığı, ardından da silahların çekildiği görüldü.

EMLAKÇI, 2 BİN 500 LİRAYI ALAMADI

Olay, 5 Kasım'da Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan Yeni Metal Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Emlakçı Ulaş Can B. (34) iddiaya göre, Muhittin B.'ye (37) kiraladığı bir iş yerinden komisyonu olan 2 bin 500 lirayı alamadı.

İKİ GRUP ARASINDA SOPA VE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

Taraflar arasında bu yüzden telefonda çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Ulaş Can B., beraberindeki Burak Nuri O. (31), Murat B. (44), Ramazan B. (35) ile birlikte Muhittin B.'nin metal sanayide bulunan iş yerine geldi. Otomobilden inen Ulaş Can B. ve beraberindekiler, burada bulunan, Özcan E. (20), Burhan E. (27) ve Mehmet Akif Yıldız'a (26) saldırdı.

İki gurup arasında sopa ve silahlı kavga çıktı.

1 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI

Çatışma sonunda Mehmet Akif Yıldız başından vurularak öldürülürken 4 kişi yaralandı. Polis, bölgede yaptığı incelemede 30'a yakın boş kovan buldu. Ayrıca, çevredeki iş yerlerine çok sayıda merminin isabet ettiği belirlendi.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gruptan 8 kişiyi gözaltı aldı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Özcan E., Ramazan B., Ulaş Can B. ve Emrah N. tutuklandı.

ÖNCE SOPA VE TAŞ, ARDINDAN SİLAH

Öte yandan olayın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı. Kamera kayıtları göre iş yerinin önüne gelen kişiler ile iş yerinden çıkan kişiler arasında arbede yaşanıyor. Bu sırada belindeki tabancasını çeken bir kişi, iş yerinden elinde sopayla çıkan başka bir kişi tarafından etkisiz hale getirilip, tabancayı düşürüyor. Elinde sopa olan kişi de yerdeki tabancayı alıp, otomobilin altına atıyor. Yerde yatan iki kişiye sopalarla acımasızca vurulurken, kalabalıktan bir kişi otomobile binip, olay yerinden uzaklaşıyor. Otomobil gittikten sonra yerde açığa çıkan tabancayı gören kırmızı giysili kişi ise silahı alıyor. Kalabalık, bir süre kamera açısından çıkıyor. Daha sonra eli sopalı kişiler, koşarak iş yerine geliyor. Bu sırada kırmızı giysili kişi, karşı taraftan bir kişiyi ayağından vuruyor. Kırmızılı kişi de ayağından yaraladığı kişi tarafından vuruluyor. Tabancayı kırmızılı kişiden alan başka biri, iş yerine koşanların üzerine ateş açıyor ve Mehmet Akif Yıldız'ı kafasından vuruyor. Yıldız'ın yere yığılmasının ardından, şüpheliler olay yerinden kaçıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

MURAT:

şaşırmadım her zamanki gibi yer Adana şiddet, kavga haber kanallarının olmazsa olmazı . .

40
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Memlekete bak. Tv de kan ve sigara sansürlü ama haberler araba kamyon altına girenlerin vidyolariyla dolu. Sopalarla bıçaklarla birbirlerini dograyanlari gösterirler ama sigaraya sansür. Oha

23
5
yanıtYanıtla
hopalı:

nufüsü 5 milyon olan ülkelere kıyaslarsak Adana, da 1 günde olan olay 5 milyonluk ülkede 1 yılda oluyor üstelik adana nufüsü 1, 5 milyon. Adana, ya çok özel yetkili bir vali atanması lazım. ülkemizin en güzel şehrini afganistan, a çevirdiler

26
1
yanıtYanıtla
sinan K:

Önce adana il emniyet müdürüne bi ceza kesmek lazım , bir şehri adam etmeyi beceremediler. . Elini kolunu sallaya sallaya bir birlerini vuruyolar Emniyet müdürlüğüde olaydan sonra anca cenazeleri kaldırıyo. . .

20
6
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ADANA EMNİYET MÜDÜRÜ DAHA DÜN GELDİ BU İLE , NE KADAR SUÇLU ? AYRICA CENAZEYİ EMNİYET NE ZAMAN BAŞLAMIŞ KALDIRMAYA ? İŞ SEYHAN BELEDİYESİ CENAZE İŞLERİNİN OLMASI GEREKMEZ Mİ ?

yanıt0
yanıt0
KORAY:

İnsan hiç görmediği gitmediği şehirden tiksinir mi?

23
1
yanıtYanıtla
fatih:

medeniyetten yoksun barbarlar pislikler

21
2
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Bu emlakcilar kan emici ayni avukatlar gibi

20
1
yanıtYanıtla
Hamdi Gurkaynak:

Adana Turkiye''nin Texas''i. Serif yok, kanun yok, silah cok. !!!!!!!!!!!!

17
3
yanıtYanıtla
ss:

bağlayın bu hayvanları

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title