Haberler

007 James Bond'un Yıldızı Pierce Brosnan, Eşiyle Evlilik Yıl Dönümlerini Bisiklet Sürerek Kutladı

Güncelleme:

007 James Bond filmiyle hayatımıza giren dünyaca ünlü aktör Pierce Brosnan, eşiyle 25. evlilik yıl dönümlerini, bisiklet sürerken el ele tutuşarak kutladı.

Pierce Brosnan ve eşi Keely Shaye Smith, Malibu, Kaliforniya'daki mahallelerinde bir sabah evlerinden çıkıp bisiklet sürerken, ele ele poz verdiler.

HOLYWOOD'UN ÇİFTE KUMRUSU

Hollywood'un en romantik çifti olarak adlandırılanPierce BrosnanveKeely Shaye Smith 25. yıllarını bisiklet sürerek kutladı. Birbirlerinin ellerini hiç bırakmayan çifti görenler ise Holywood çifte kumrusu yine iş başında dedi.

007 James Bond'un Yıldızı Pierce Brosnan, Eşiyle Evlilik Yıl Dönümlerini Bisiklet Sürerek Kutladı

EŞİNE OLAN SEVGİ GÖSTERİSİ ALKIŞ TOPLADI

Bir fotoğrafçı tarafından yakalanan an, eski James Bond aktörü ve 25 yılını yeni kutlayan eşi arasında tipik bir sevgi göstergesiydi.

007 James Bond'un Yıldızı Pierce Brosnan, Eşiyle Evlilik Yıl Dönümlerini Bisiklet Sürerek Kutladı

JAMES BOND'LA HAYATIMIZA GİRİŞ YAPMIŞTI

1994 yılında beşinci 007 James Bond olarak göreve başladı. 1995 yılında "007 James Bond Altın Göz" filmini çevirdi. 1997 yılında "Tomorrow Never Dies" ve 1999 yılında "The World is Not Enough" filmlerinde ünlü İngiliz ajanı 007 James Bond'u canlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pierce Brosnan James Bond Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

BEKELE:

NERESİ İLGİNÇ GAYET GÜZEL TÜRKİYE DE Kİ SAÇMA SAPAN KUTLAMALARDAN İYİDİR

6
0
yanıtYanıtla
isim:

bu adamla herşey kutlanır

4
2
yanıtYanıtla
cvc:

Türk kadınlarını beğenmeyen bazı Türk erkeklerine sesleniyorum: Görün de ders alın diyorum

4
1
yanıtYanıtla
vatansever:

Evliliği ''evcilik'' oyunu zanneden günümüz gençliğine örnek olacak bir davranış helal olsun

5
0
yanıtYanıtla
CONI:

Bu kariyi bosama zamanin gelmis Bond

1
2
yanıtYanıtla
Akıllı:

Bu bahaneyle kadını spora teşvik etmiş. Bir alışsa tamam

3
0
yanıtYanıtla
Hafif:

Bence spor salonu üyeliği hediye etsin bir turla bu iş zor

0
2
yanıtYanıtla
AGENT 99:

Harika ikili, sevgileri ve birbirlerine gosterdikleri deger ve sevgi TAM BIR ORNEK. . . . BRAVO

1
0
yanıtYanıtla
Ayça:

Biz de bekarlığı kutlayalım

0
0
yanıtYanıtla
AKIN:

:)

yanıt0
yanıt1
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title