Haberler

Zonguldak'ta Maden Ocağında Göçük: 1 İşçi Mahsur

Güncelleme:

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi'nde, TTK Karadon Müessese Gelik İşletmesi maden ocağında meydana gelen göçükte maden işçisi Sezai Aslanbaş mahsur kaldı.

Maden ocağında göçük: 1 işçi mahsur

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi'nde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Gelik İşletmesi maden ocağında meydana gelen göçükte maden işçisi 30 yaşındaki Sezai Aslanbaş mahsur kaldı.

Göçük, saat 19.30 sıralarında eksi 260-360 kodları arasında meydana geldi. 2 arkadaşı ile birlikte üretim yapan Sezai Aslanbaş, tavan çökmesi sonucu oluşan göçükte mahsur kaldı. Arkadaşları ise son anda kaçarak kurtuldu. Ocakta çalışan işçiler ve TTK tahlisiye ekibi, madenciyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, madenciye ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken, kazayı duyarak maden ocağı önüne gelen işçinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren madencinin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

TTK Genel Müdürü Burhan İnan, göçüğün 4 metrelik bir alanda meydana geldiğini söyledi. Kurtarma ekiplerinin mahsur kalan işçiyi görebildiğini belirten İnan, "Ekipler, işçiyi görüyor. Ancak henüz alamadık. Arkadaşlarımız hayat belirtisi olmadığını söylüyor" dedi.

İnan, göçükte kalan işçide çipli lamba bulunduğunu, ancak yerinin çiple tespit edilmesinin söz konusu olmadığını söyledi. İnan, "Göçük küçük olduğu için zaten nerede olduğunu biliyorduk" diye konuştu.

2009'da, kazma sallayıp, 4 metrelik maden direğini taşıyarak katılmaya hak kazandığı kura çekilişinde 3 bin işçi ile birlikte işe giren Sezai Aslanbaş'ın, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Burhan İnan Zonguldak Kilimli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title