Haberler

Zidaya.Com İle Tatile Hazırlık Daha da Keyifli!

Güncelleme:

Türkiye'nin yeni online alışveriş mağazası Zidaya.com şu günlerde deniz, kum, güneş üçlüsüyle buluşmaya hazırlanan ziyaretçilerine bavul hazırlıkları için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Tatil bavulunu hazırlarken ihtiyacınız olan herşey Zidaya.com'un sizler için hazırladığı tatil seçkisinde yer alıyor. Yapmanız gereken tek şey Zidaya.com'u ziyaret etmek ve tek tıkla ihtiyacınız olan ürünlere ulaşmak.

Güneş gözlüğünden(http://www.zidaya.com/kadin-aksesuar-gunes_gozlugu/) şapkaya (http://www.zidaya.com/kadin-aksesuar-sapka/), mayodan(http://www.zidaya.com/kadin-giyim-plaj_giyim-mayo/) bikiniye(http://www.zidaya.com/kadin-giyim-plaj_giyim-bikini/) ihtiyacınız olan herşeyin zengin alternatiflerle sunulduğu Zidaya.com tatil butiği yüzde 80'ye varan indirimli fiyat avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla da dikkat çekiyor.

Yazlık ayakkabı

(http://www.zidaya.com/kadin-ayakkabi/) ve yazlık elbise (http://www.zidaya.com/kadin-giyim-elbise/) seçimleriniz için de zidaya.com'u ziyaret etmeyi unutmayın.

Modaseverlerin yeni tutkusu olacak Zidaya.com'da sunulan yüzlerce ürün arasından dilediğinizi seçmeniz için yapmanız gereken tek şey www.zidaya.com adresine tıklamak.

Siz de Zidaya Tatil Butiğine Gelin Zidaya'nın Sizler İçin Seçtiği Ürün Yelpazesinden Size Uygun Olana Tek Tıkla Sahip Olun!

DKYN Jeans Elbise yüzde 50 indirimle 350 TL yerine 179,90 TL (http://www.zidaya.com/SHEER-COTTON-STRIPE-TIE-FRONT-DRESS-101412.html)

David Jones plaj çantası yüzde 30 indirimle 68 TL yerine 47,60 TL (http://www.zidaya.com/2742-2-1764.html)

Sebamed güneş losyonu yüzde 27 indirimle 44,45 TL yerine 32,44 TL (http://www.zidaya.com/Sebamed-Sun-Gunes-Koruyucu-Krem-Gkf-28-29929.html)

Quipid Sandalet yüzde 20 indirimle 99.90 TL yerine 79.90 TL (http://www.zidaya.com/PU-B-GLADIATOR-SANDAL-95174.html)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebamed Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title