Haberler

Zeytinburnu'ndaki Taliban bayrağı açılması görüntülerinin geçen seneye ait olduğu tespit edildi

Güncelleme:

Sosyal medyada ve bazı basın yayın kuruluşlarında "Zeytinburnu sahilinde Taliban bayrağı" başlıklarıyla yayınlanan görüntülerin geçen yıla ait olduğu tespit edildi. Söz konusu videoyu çeken ve paylaşan kişi hakkında adli işle uygulanırken, görüntüde yer alan kişilerin ise sınır dışı edildiği belirtildi.

Bazı basın yayın kuruluşlarında "Zeytinburnu sahilinde Taliban bayrağı" başlıklarıyla yer alan konu ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, olayın 2 Ağustos 2020'de meydana geldiği tespit edildi.

BUGÜN MEYDANA GELMİŞ GİBİ TEKRAR PAYLAŞILDI

O tarihte sosyal medya üzerinden aynı görüntülerin paylaşıldığı, yapılan haber ve paylaşım içeriklerinde olayın bugün meydana gelmiş gibi tekrar yayınlandığı anlaşıldı.

GÖRÜNTÜDEKİ KİŞİLERİ TÜMÜ SINIR DIŞI EDİLDİ

Söz konusu videoyu çektiği ve paylaştığı tespit edilen K.N.A. isimli kişi, 4 Ağustos 2020'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalandı. Bu kişi hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan adli işlem yapıldığı tespit edildi. Öte yandan görüntüde yer alan kişilerin tümü hakkında sınır dışı ile ilgili gerekli idari işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Zeytinburnu Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

sümbülzade vehbi :

senesi fark eder mi açılmış işte hem şimdi açılsa da bir şey yapamazsınız adamların kimliğimi var hey yavrum hey her biri potansiyel katil yazık size ...

65
6
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

İşin aslı maslı yok arkadaş. Geçen sene veya bu sene hiç fark etmez. Bu insanları ülkemizde İS-TE-Mİ-YO-RUZ.... O kadar.!!

63
2
yanıtYanıtla
Mustafa Çetin:

Sanki şimdi gelenler bunlardan farklı..göçmenler yarın evlerimizi işyerimizi basınca ne yapacağız??

21
1
yanıtYanıtla
AynenDevam:

Gecen sene olunca cok mu normal bir durum oluyor?

7
0
yanıtYanıtla
Darwin anais:

15 gün sonra yürüyerek tekrar girmişlerdir.

6
0
yanıtYanıtla
Selin Akpınar :

Geçen sene olması bir şeyi değiştirmez

5
0
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

Gecen sene ise sikinti yok yani ))) Gecen sene ustelik bu seneki gibi bir afgan gocu de yoktu... Hee sinirlarimiz cok guvenli. Milli ucak da dun aydaki havaalanina inis yapti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title