Haberler

Zerrin Özer, nikahtan 36 saat sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene kendisinden 27 yaş küçük olan Murat Akıncı ile evlenen ve nikahtan saatler sonra Akıncı'nın dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Zerrin Özer, bugün boşandı.

61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz yıl Haziran ayında kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Murat Akıncı nikah masasına oturmuştu. Zerrin Özer'in evlilik fotoğraflarının medyada yer almasını ardından, Murat Akıncı'nın dolandırıcı olduğu öne sürülmüştü. Dolandırıcılık iddiaları üzerine Özer, evliliğin üzerinden 36 saat geçmeden boşanma davası açmıştı.

KORUMA KARARI ALDIRMIŞTI

Hastanede tedavi gören ve basında çıkan haberler üzerine boşanma kararı alan Zerrin Özer, Murat Akıncı ile annesi Sevilay Ünal'dan korunma talep etmişti. Mahkeme de Murat Akıncı ile annesinin Zerrin Özer'e 6 ay süreyle konut ve iş yerine yaklaşmamasına, şiddet tehdidi, hakaret ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamalarına, eşyalarına zarar vermemelerine ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine karar vermişti. Özer, kanun gereği evlilikte bir yıllık süre dolmadığı için çekişmeli boşanma davası açmıştı.

Zerrin Özer, nikahtan 36 sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

BOŞANMA DURUŞMASINA KATILMADILAR

İstanbul 3. Aile Mahkemesinde boşanma davası bugün görüldü. Duruşmaya, Özer ve Akıncı katılmazken, tarafları avukatları temsil etti. Tanıkların dinlenilmesinin ardından mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi. Evliliklerinin üzerinden henüz bir yıl geçmediği için yasa gereği anlaşmalı olarak boşanamayan Zerrin Özer ve Murat Akıncı'nın herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadıkları öğrenildi.

Zerrin Özer, nikahtan 36 sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

NELER OLMUŞTU?

Usta sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz Haziran ayında bir süredir birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Düğün görüntülerinin ardından 2. Sayfa programına telefonla bağlanan birçok kadın; Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu, kendilerinden yüklü miktarlarda para aldığını iddia etmişti. Özer'in menajeri ise yaşanan olaylardan sonra basın açıklaması yaparak Özer'in boşanacağını söylemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Akıncı Zerrin Özer Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (24)

uyanik vatandas:

herif 27 yas kücük. . . neyin sokunu yasiyor bu ben anlamadim??? tabii ki para mal mülk icin evlendi seninle - büyük ask mi zannettin??? hala sok olmus hanfendi. . . ya bunlar da kus kadar beyin yok. . .

14
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Kimseye güven kalmadığı için; insanlar, bu kadar mutsuz!..

11
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Bencede

yanıt1
yanıt0
Mersinli:

Kadınların 80 i kişiliğe değil, görselliğe önem verirler. Bu tür kadınlara çok iyi oluyor, darısı diğerlerinin başına.

6
1
yanıtYanıtla
Kamu:

Neyin şokunu yaşıyorsunuz. Gönül Yazar ve seninle evlenen genç çocuklar tabi ki paranız için evlendiler. Manken değilsiniz yani

7
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Evlilikte; dürüstlük, sadakat, sevgi, saygı önemli. Bunlar olmayınca, evlilik yürümez bence...

6
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Doğru karar.

3
2
yanıtYanıtla
Telefono:

Amman ha adimina dikkat kayar düsersin sonundaaaa amman haa adamina dikkat oyuna gelirsin sonundaaaa. Hey benim passa gönlüm...

4
0
yanıtYanıtla
zübeyir:

Değil mi ya yıllar evvel kendini nasılda güzel ifade etmiş

yanıt2
yanıt0
Telefono:

Evet insan böyle anlamli söyleyip nasil o tuzaga düserki. Ibret olsun

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title