Haberler

Zafer Teber'e Her Kesimden Destek

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber, “1 Kasımda sandıktan CHP çıktığı takdirde ülke huzur ve refaha kavuşacaktır dedi.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber, "1 Kasımda sandıktan CHP çıktığı takdirde ülke huzur ve refaha kavuşacaktır dedi.

CHP Milletvekili adayı Zafer Teber gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmıyor. CHP Milletvekili adayları, il başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik kolları başkanı ve parti üyeleri ile birlikte Düzce'nin Çilimli ilçesinde seçim gezilerine devam etti. Partililere eski Çilimli İlçe başkanı Cemil Tınaz'da eşlik etti.

Çilimli Kaymakamlığı, PTT, Belediye Sosyal Tesisleri, Tarım Kredi Kooperatifi, Polis Merkezi, Güçlü Fındık Fabrikası ve Meslek Yüksek Okulu ziyaretlerini ziyaret eden partililer halktan oldukça olumlu tepkiler aldılar.

"Türkiye ekonomisi alarm veriyor" diyen vekil Milletvekili adayı Zafer Teber, "Ekonomimiz artık yerinde dahi saymıyor, geriye gidiyor. 17 milyonu aşan yoksulumuz ve 6 milyonu aşan işsizimiz azalmıyor, artıyor. Türk Lirası her gün değer kaybediyor" dedi.

Zafer Teber, CHP iktidarında "Yerel yönetimlerin mali kaynaklarını, yüklendikleri sorumlulukla orantılı hale getireceğiz. İller Bankası'nı yerel yönetimlerin mali ve teknik ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeniden yapılandıracağız. Yurttaşla belediye arasındaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmak için, kent uzlaşma kurulları oluşturacağız. Muhtarların çağın gereklerine göre hizmet verebilmesi için gerekli altyapıyı oluşturacak, özlük hakları ve çalışma koşullarını iyileştireceğiz. Bu söylediklerimiz akılla, bilimle davranan, eşitlik, özgürlük ve sosyal adalet değerleri ile hareket eden CHP'lilerin çözümleridir.1 Kasımda sandıktan CHP çıktığı takdirde ülke huzur ve refaha kavuşacaktır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Teber Çilimli Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title