Haberler

Zafer Kupası Yüzme Yarışmalarına Adana ve Mersin'den 60 Sporcu Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı anısına 100.Yıl Yüzme Havuzu'nda "Zafer Kupası Yüzme Yarışmaları" gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı anısına 100. Yıl Yüzme Havuzu'nda "Zafer Kupası Yüzme Yarışmaları" gerçekleştirildi.

Adana ve Mersin'den değişik kulüplerden 60 sporcunun katıldığı ve serbest, sırt, kurbağalama, kelebek, serbest ve karışık bayrak stilde yapılan müsabakalarda sporcuların değişik hatalardan dolayı diskalifiye edilmeleri dikkati çekti.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 100. Yıl Yüzme Havuzu'na gelerek, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut'tan yarışmalarla ilgili bilgi aldı. Yüzmeyi çok sevdiğini, tesisleri çok beğendiğini, herkes için sigorta olan yüzmeyi bilmesi gerektiğini belirten Erdinç, müsabakaları izledi ve dereceye giren sporculara madalya dağıttı.

Ayrıca, İl Genel Meclis Üyesi Harun Cavlak ile Kick Boks İl Temsilcisi Şehmuz Baysal dereceye giren sporculara madalya verdiler.

Karışık bayrak yarışında birinciliği Mersin Mertspor elde etti. İkinciliği Adana Aslantaş, üçüncülüğü ise Adana Gençlikspor Kulübü elde etti.

Bu arada, 5 Ocak Stadı altında Masa Tenisi Salonu'nda gerçekleştirilen "Zafer Kupası Masa Tenisi" müsabakalarında dereceye giren sporculara madalya dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Şükrü Erdinç Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title