Haberler

Galatasaray Kulübü U21 Eski Antrenörü Zafer Koç Toprağa Verildi

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü U21 Takımı eski antrenörü Zafer Koç, gözyaşlarıyla toprağa verilirken Zafer Koç'un ailesi Galatasaray Yönetimine kırgın olduklarını belirtti.

Galatasaray Kulübü U21 Takımı eski antrenörü Zafer Koç, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenaze töreninde konuşan Zafer Koç'un kardeşi Muzaffer Koç, Galatasaray Yönetimine kırgın olduklarını söyledi.

SPOR CAMİASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİ KATILDI

Geçtiğimiz günlerde evinde ölü olarak bulunan Galatasaray U21 takımı eski antrenörü Zafer Koç, Nurtepe'de bulunan Kağıthane Cemevi'nde gerçekleşen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Cenaze töreninde Koç ailesi taziyeleri kabul ederken, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Galatasaraylı oyuncu Semih Kaya, Galatasaraylı eski futbolcular Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş U14 Futbol Takımı oyuncuları, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Galatasaray camiasından birçok önemli isim de aileyi acılı gününde yalnız bırakmadı. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu gibi birçok isim ise cenaze törenine çelenk gönderdi.


"GALATASARAY YÖNETİMİNE KIRGINIZ"

Cenaze töreninde Zafer Koç'un kardeşi Muzaffer Koç, "Bu ölümü hak etmedin kardeşim, bu ölümü hak etmedin" diye feryat ederken, Galatasaray Kulübü'ne de sitemde bulundu. Koç, Galatasaray yönetimine kırgın olduklarını belirterek, "Tek bir şey söylemek isterdi. Altyapıya iyi bakın, hocalarına iyi bakın, çocuklarına iyi bakın, kurtuluşunuz orada" dedi. Kılınan cenaze namazı sonrası Zafer Koç'un cenazesi Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Sarıkaya Galatasaray Kağıthane Nurtepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

rahmet ve kazanimLAR:

Gani gani rahmet eylesin; guzel ugurlanmis.

6
1
yanıtYanıtla
Alevi:

Alevilerin ibadet yeri cemevidir. . Bunu beyninize kazıyın. . Herkesin inancı kendine güzeldir. .

yanıt1
yanıt0
MMOM:

Vakıa Suresini her gece okuyan, edebiyyen fakirlik yüzü görmez.

1
1
yanıtYanıtla
Aşkın oruçyüz Mobil-IOS:

Allah rah met eylesin

0
1
yanıtYanıtla
misafir:

aleviler ne yaşarken nede öldüklerinde camiye gitmiyorlar arkadaşlar. . . . sadece saz çalıp oynuyorlar. . ve bunlar Müslüman . . . . oldu canımmm

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

insan olan için cemevide camide kutsaldır. Insan olmayan nereye geiderse gitsin boşunadır.

0
0
yanıtYanıtla
Alevi Dedesi:

Allah H. Z Muhammeti peygamber olarak Kuranı Kerim ile göndermiştir. Alevilerin kitabı kuranı kerimdir. Allah inancı tektir. Aleviler de Allah sevgisi ağırlıktadır. Sünni kesimde ise Allah korkusu vardır.

0
0
yanıtYanıtla
gs 31:

allah rahmt eylesın terım egolu terım yoksun ama yaverın sas orda kulhanbeyı aynı terımvarı durus

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title