Haberler

Yüzlerce kişi akın etti

Güncelleme:

Alternatif rock müziğin başarılı gruplarından Pinhani ve Mor ve Ötesi JoyTurk Akustik konserleri kapsamında Ankaralılara müzik dolu bir hafta sonu yaşattı.

Başarılı grupları dinlemeye gelen yüzlerce kişi, sevdikleri grupların şarkılarını hep birlikte söyledi. Rock fırtınası estiren başarılı isimler, dillere dolanan şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.

"Pinhani sahneden para dağıttı"

İsimlerini dedelerinin yazdığı şiirlerde kullandığı takma adından alan, alternatif rock grubu Pinhani, JoyTurk Akustik konserleri kapsamında Next Level Podyum'da 30 Eylül Cuma akşamı sahne aldı.

Son klip parçaları olan "Beni Sen İnandır" ile Ankaralı hayranlarını selamlayan grup, usta sanatçı Neşet Ertaş'ı sahneden anmayı ihmal etmedi. Neşet Ertaş ile tanışmanın kendilerine kısmet olmadığını ancak özellikle İç Anadolu'ya gelince hep Neşet Ertaş şarkıları söylemek istediklerini dile getiren Pinhani, "Bütün konseri Neşet Ertaş şarkıları ile tamamlayabiliriz" dedi. Konserin son bölümünde izleyicilerin arasına Sinan Kaynakçı hep birlikte "Fidayda" şarkısını söyleyerek dans etti. Grubun solisti Sinan Kaynakçı konser süresince beş ayrı enstrüman ile performans sergiledi. "Bir Elmanın Yarısı" şarkısı ile coşkuyu zirveye taşıyan grup, sahneden yüzlerce dinleyicinin üzerine para saçtı. Dinleyiciler ile eğlenen Pinhani, enerjileri ile hayranlarından tam not aldı.

"Mor Ve Ötesi Ankara'da esti"

Next Level JoyTurk Akustik konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Mor Ve Ötesi, Next Level Podyum'da 1 Ekim Cumartesi akşamı sahne aldı.

Eski şarkılarından "Sevda Çiçeği" parçası ile Ankaralı hayranlarını selamlayan grup, performansı ve sevilen parçaları ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Nitelikli söz ve şarkı yazımları, sıra dışı konser performanslarıyla dikkat çeken grup, 1996 yılında başlayan müzik yolculuğunda bu sene, 20. Yılını kutluyor.


Next Level, JoyTurk Akustik konserleri kapsamında birbirinden değerli sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapan Next Level sahnesi, JoyTurk Akustik konserlerinin kapanışını 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Emre Aydın ile yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mor Ve Ötesi Neşet Ertaş Pinhani Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title