Haberler

Yurttaş'dan Gürcan'a Ziyaret

AK Parti Eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ı makamında ağırladı. Yurttaş, Başkan Gürcan'ı tebrik ederek, AK Parti'nin her geçen gün birbirine biraz daha fazla kenetlendiğini ve emin adımlarla 2023 hedeflerine yürüdüğünü kaydetti. 1 Kasım seçimlerinden Manisa'da 5 Milletvekili çıkararak iyi bir sonuç alan AK Parti Manisa teşkilatını tebrik eden Yurttaş sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da başarılı bir seçim sonucuyla zafer dolu sayfalara bir imza daha attık. Milletvekilliği dönemimde Manisa için nasıl gece gündüz demeden çalıştıysak, şimdide halkımıza faydalı olan her hizmet için varız. AK Parti iktidar olduğu sürece Türkiye güzel günler görecek. Bu güzel günler için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Manisa'ya hizmetlerimiz devam edecek demiştik. Bu kapsamda Yunusemre İlçemize bir Şifa Merkezi açmak için kolları sıvadık. Sürat Yolu üzeri Merkez Efendi Devlet Hastanesi karşısında faaliyete geçecek olan Şifa Merkezi'mizin tüm Manisalılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm halkımızı açılışımıza davet ediyorum. Son olarak AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı ve tüm teşkilatımızı tebrik ediyor. Çıktıkları bu yolda başarılarının devamının gelmesini diliyorum"

AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, Yurttaş'ın iyi dileklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek açacak olduğu Şifa Merkezi'nin Manisa'ya hayırlı olmasını temenni etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yurttaş Zülfikar Gürcan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title