Haberler

Yunus Emre-Aşkın Sesi' Film Ekibinden Vali Tuna'ya Ziyaret

10 Ocak’ta vizyona girecek olan ve ilk galası Eskişehir’de gerçekleşecek ‘Yunus Emre-Aşkın Sesi’ filminin yönetmeni ve senaristi Kürşat Kızbaz ile filmin ekibi, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

10 Ocak'ta vizyona girecek olan ve ilk galası Eskişehir'de gerçekleşecek 'Yunus Emre-Aşkın Sesi' filminin yönetmeni ve senaristi Kürşat Kızbaz ile filmin ekibi, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yönetmen ve senarist Kürşat Kızbaz, filmin yapımcısı olan Bülent Vural, sanat yönetmeni Türkan Kafadar ile oyuncular Nesimi Kaygusuz, Tamer Levent ve Sinan Albayrak'ı tanıttı. Kızbaz'ın ardından yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güngör Azim Tuna, filmle ilgili olarak, insanların hafızalarında kalıcı iz bırakmasını temenni ettiklerini ifade etti. Filme destek oldukları ve Türk insanına kazandırdıkları için bahtiyar olduklarını da dile getiren Vali Tuna, "Yunus Emre, Eskişehir için çok özel anlamı olan bir şahsiyet. Onun hikayesi ve onun verdiği mesajların, bütün insanlığa ulaşması çok önem arz ediyor. Gelecek nesillerin bundan hissedar olmaları da çok önemli. Bu kalıcı bir eser olacak inşallah. Yaptığımız eserlerin kalıcı etki bırakmasına özen gösteriyoruz. İnsanların hafızalarında, gönüllerinde iz bırakması temennimizdir. Uzun yıllar geçse de izlenebilen bir film yapmak gerçekten önemli. Bu konuda ülke olarak önemli bir yol kat ettiğimizi söyleyebiliyoruz" dedi.

Filmin büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağını tahmin ettiklerinden bahseden Vali Tuna şunları kaydetti:

"Bu filmden sonra başka filmler de yapabiliriz. Çünkü çok zengin bir tarihimiz var. Biz başkalarının kahramanlarını değil, kendi kahramanlarımızı çocuklarımıza sevdirelim. Bu değerlerden yoksun kaybolup gitme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Bu işte sorumluluk sahibi insanlar oldukça bu güzel yapımlar milletimizin beğenisini çekecektir. Büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağımız tahmin ediyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Tamer Levent Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title