Haberler

Elektrik arızasına giden personel, yılan sürüsüyle karşılaşınca şoka girdi

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde elektrik arızasına giden personel yılan sürüsüyle karşılaştı. Şoka giren personelin telefonuna kaydettiği yılan sürüsü, görenleri hayrete düşürdü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde elektrik arızasına giden personelin karşılaştığı yılan sürüsü, görenleri hayrete düşürüyor. Adeta şoka giren personel, buna rağmen yılan sürüsünü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

YILAN SÜRÜSÜNÜ TELEFONUNA KAYDETTİ

İlçeye bağlı Büyükçiftlik bölgesine elektrik arızası için giden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. personeli İlker Arslan, Kerem Ağa Köprüsü girişinde yılan sürüsüyle karşılaştı. Adeta şoka giren Arslan, buna rağmen yılan sürüsünü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

"ÇOK KORKUTUCU"

İlk defa yılanları sürü halinde gördüğünü dile getiren Arslan, "Elektrik arızası için Büyükçiftlik tarafına gidiyorduk. Kerem Ağa Köprüsü'nün yanına geldik, suya bakmak için arabadan indik. Köprüden aşağı bakar bakmaz sürü halinde yılan gördük, adeta şoka girdik. İç içe geçmiş yılanları cep telefonuyla kaydettik. İnan hayatımda gördüğüm en acayip durum. Çok korkutucu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçiftlik Yüksekova Hakkari Haberler

500

Yorumlar (49)

Birisi:

İlgi çekici bir haber. Ancak ne yazık ki Haberin içeriğinde bulunması gereken ve olmaz ise olmaz bilgiler yok. Yılanın türü mesela? Neden o şekilde toplandıkları? Ülkemizde hangi bölgelerde görülebildikleri. Bu bilgilerden sonra ancak o yılanları görenler ne hissetmiş, yok efendim fotoğraf çekmiş. . vs vs yazılabilir. Bu bilgileri verebilecek hiç mi yetkin bir mercii yok?!?! Ya da haberi yapanlar mı umursamıyorlar?

79
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi ne içiyosan bize de ver, bizde içelim abi

yanıt10
yanıt42
van lı birisi:

maşallah ne güzel bir yorum vallahi bakış açım değişti. helal olsun abime yada ablama

yanıt0
yanıt0
Corbaci:

Onlari benim yilanida gormeye davet ediyorum....hahhahah

10
66
yanıtYanıtla
KEBABCI:

BENDE YILANIMI SENiN BOYNUNA DOLAYAYIM, NASIL OLDU MU

yanıt0
yanıt0
Hakkı Dayı:

her şey çok güzel olacak.

28
35
yanıtYanıtla
Döndü:

Aynen.

yanıt11
yanıt13
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

SUSUZ ÇAMUR DAMACANA DEVRİ LEŞ GİBİ KOKAN HALİÇİ ÇÖP DAĞLARINI GÜZELLEŞTİRECEĞİZ BIRAKTIĞIMIZ YERDEN DEVAM ZİHNİYETİ O BİÇİM

yanıt3
yanıt5
MERT:

Ekrem bey bu sefer erken davrandi secimden once programa cikmadan sorulari aldi ve yayina cikti durust aday dedikleri bu olsa gerek en iyi yaptigi sey inkar etmek.

12
28
yanıtYanıtla
Gıant:

Ezik! Yine mi sen? 1 pozisyon bile bulamayıp, maçı 10-0 kaybedip te suçu hakeme ve taraftarlara atanlar gibisiniz. Ama sizi anlıyorum kardeşim. Bunlar ezikliğin ve çaresizliğin apaçık göstergesi...

yanıt0
yanıt1
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title