Haberler

Yüksekova'da Seçim Toplantısı

Yüksekova'da 2017 yılı köylere hizmet götürme birliği kesin hesap ve 2018 yılı Birlik Encümenleri seçim toplantısı yapıldı.

Yüksekova'da 2017 yılı köylere hizmet götürme birliği kesin hesap ve 2018 yılı Birlik Encümenleri seçim toplantısı yapıldı.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, köylerde altyapı, yol ve içme suyu sıkıntılarının giderilmesi için yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kaşıkçı, "Bu kapsamda çözüm üretimine devam ediyoruz. Artık köylerimizde yol standartlarını BSK sıcak asfalt ve beton yol olarak planlıyoruz. Ayrıca susuz evimiz kalmayacak, tüm mutfaklarımızda sularımız akmaya başladı. Köy ile şehir arasında bir fark kalmayacak. Yani şehir standartlarına uygun köylerimiz olacak. Bu amaçla gerekli tüm adımları atmaya başladık. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Daha sonra yapılan seçimde Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenliğine Gürdere Köyü Muhtarı Tahir Düzce, Yoncalık köyü muhtarı Eset Dara ve İl Genel Meclis üyesi Gülizar İliş seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Selahaddin Eyyubi Mahmut Kaşıkçı Yüksekova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title