Haberler

Yüksekova'da Beyaz Kabus'la mücadele sürüyor.

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, yoğun kar yağışıyla biriken kar kütlelerinin kaldırılması çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. İlçe esnafı da çalışmalara destek oluyor.

Yüksekova ilçesinde, karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri, çalışmalar kapsamında Hacı Ömer Sabancı ile Milli Egemenlik caddelerinde kar yığınlarını belirli bir noktaya topladı. Ekipler, biriktirilen karları iş makineleriyle kamyonlara yükleyerek ilçe dışına taşıdı.

İş makinelerinin giremediği kaldırımları küreklerle temizleyen çalışanlara, esnaf da destek verdi.

Çalışmaları inceleyen Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, yaptığı açıklamada, kar yağışının ardından ekiplerce kapsamlı çalışma başlatıldığını söyledi.

Çalışmaların programlı bir şekilde sürdürüldüğünü kaydeden Tozun, "Hafta sonu da ilçemizin en işlek caddesine bağlı ara sokakları temizlemeye başladık. Bu günden itibaren bu sokakların tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarda bizlere destek olan ve çalışanlarımızla kaldırımları temizleyen esnafımıza çok teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Ömer Sabancı Yüksekova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title