Haberler

Yozgat'ta Engelli Aday Adayına AKP Tepkisi

Ak Parti Yozgat Milletvekili aday adaylığı müracaatında engelli aday adayının AK Parti yerine sürekli kısaltma kullanarak 'AKP' demesi il başkanının tepkisini çekti.

Ak Parti Yozgat Milletvekili aday adaylığı müracaatında engelli aday adayının AK Parti yerine sürekli kısaltma kullanarak 'AKP' demesi il başkanının tepkisini çekti. Yozgat'ta AK Parti'den milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan engelli aday adayı Yücel Danış, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz'e aday adaylık dosyasını teslim etti. Dosya teslimi sonrası Danış, neden milletvekili olmak istediği konusunda bir açıklama yapmak için konuşmasına başladı. Ancak konuşmasında AK Parti yerine sürekli kısaltma kullanarak AKP şeklinde telaffuz etmesi üzerine İl Başkanı Harun Lekesiz tepki gösterip, 'Aday olduğunuz partiyi bilin, AKP değil, AK Parti' şeklinde uyardı. Özür dileyen Danış, tekrar AKP diye telaffuz edince, AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz müracaat formunu alıp, toplantıyı terk etti.

Danış, konuşmasında dil sürçmesi olduğunu, yanlışlıkla AKP diye söylediğini, hiçbir art niyetin olmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harun Lekesiz Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

veysel bektasmobilWeb@haberler.com:

Arkadasim il baskani senden daha beter engelli seninki belki gecici vucutta.ama ina yazik beyinden vurmus rabbim.umitsiz vaka..

2
3
yanıtYanıtla
hulusi:

arkadaşalar akp den adayım demek yani arapcada şeytanı oturduğu makam demek o manaya geldiği için bey efendinin zoruna gitti yani bu aday adayı demek istiyorki ben şeytanın oturduğu yere adayım diyor diyer sözcü bu kelimenin manasını bildiği için kızıyor asıl gerçek bu

1
3
yanıtYanıtla
Bülent Korkmaz:

Ne bu sinir ne bu hırs kardeşim. . .

2
1
yanıtYanıtla
Celal kormobilWeb@haberler.com:

Daha iki kelamı bi araya getirmiyor allah muhafaza bide yozgati yozgatliyi temsil edecekmis millet vekili olacakmış

0
2
yanıtYanıtla
nurhan süer:

inadına AKP

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title