Haberler

Yozgat Suriyeli Anne Doğuma Alınınca 4 Çocuğuna Hastane Personeli Baktı

Yozgat'ta, doğum sancıları başlayıp hastaneye yatırılan Suriye uyruklu Helat Ebu Tıhne'nin en büyüğü 4 yaşında olan 4 çocuğunun bakımını acil serviste sağlık personeli üstlendi.

Yozgat'ta, doğum sancıları başlayıp hastaneye yatırılan Suriye uyruklu Helat Ebu Tıhne'nin en büyüğü 4 yaşında olan 4 çocuğunun bakımını acil serviste sağlık personeli üstlendi. Aynı gün kazada yaralanan ve tedavileri ayakta yapılan 3 kardeş de gece acil serviste misafir edildi.

Yozgatlı olan eşi cezaevinde bulunan Suriyeli Helat Ebu Tıhne, dün doğum sancıları başlayınca, 1-2-3-4 yaşlarındaki 4 oğluyla Şehir Hastanesi'ne gitti. Tıhne, doğum servisine yatırıldı. Kadının, yanlarında bırakacak bir yakını olmadığı için hastaneye getirdiği çocukları Muhammed Ali, Muhammed Selim, Muhammed Kasım ve Muhammed Sani ise bu sırada acil serviste kaldı. Hastane çalışanları, hemşire odasına yerleştirdikleri çocukların bakımını üstlendi. Sağlık çalışanları, çocukların altlarını değiştirip, karınlarını doyurup, bakımlarını yaptı. 4 çocuk, gece geç saatlerde Göç İdaresi Müdürlüğü'nce geçici olarak hastaneden teslim alındı.

Helat Ebu Tıhne ise sabaha karşı 5'inci erkek bebeğini dünyaya getirdi. Anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu, taburcu olduktan sonra diğer çocuklarıyla birlikte evine gönderileceği belirtildi.

KAZA YAPAN AİLENİN 3 ÇOCUĞU DA ACİL SERVİSTE MİSAFİR EDİLDİ

Dün Sivas'tan Ankara'ya giderken Yozgat'ın Sorgun ilçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında anne ve babalarıyla birlikte hafif yaralanan 3 kardeş de Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve babaları farklı bir hastanede tedaviye alınan 3 kardeş ayakta tedavi edilirken, yanlarında gelen dedeleri daha sonra hastaneden ayrıldı. 3 kardeş, yakınları olmadığı için acil serviste misafir edildi. Sağlık personelinin ihtiyaçlarını giderdiği 3 kardeş, daha sonra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine geçici olarak teslim edildi. 3 kardeşin, anne ve babalarının tedavileri tamamlanıncaya kadar burada kalacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acil Servis Yozgat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title