Haberler

Yozgat Düğün Davetiyesini Dağıttığı Otomobil Dere Yatağına Uçan Genç Kız Yaralandı Hd

Düğün davetiyesini dağıttığı otomobil dere yatağına uçan genç kız yaralandıYOZGAT'ta düğün davetiyesini ailesiyle birlikte dağıtan Fatma Zehra Karslı'nın içinde bulunduğu otomobil dere yatağına uçtu.

Düğün davetiyesini dağıttığı otomobil dere yatağına uçan genç kız yaralandı

YOZGAT'ta düğün davetiyesini ailesiyle birlikte dağıtan Fatma Zehra Karslı'nın içinde bulunduğu otomobil dere yatağına uçtu. Genç kız ve ailesi trafik kazasında yaralandı.

Kaza şehir merkezi arıtma tesisi civarında meydana geldi. Düğün davetiyesi dağıtmak için yola çıkan 3 kişilik ailenin içinde bulunduğu 19 DK 713 plakalı otomobil sürücüsü Ebubekir Karslı, direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı yöne geçti. Bu sırada otomobil dere yatağına uçtu. Sürücü Ebubekir Karslı, eşi Hatice ve bir hafta sonra düğünü olacak kızı Fatma Zehra yaralandı. Yaralılar, dere yatağında bulunan otomobilden itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılarak hastanede tedavi altına alındı.

İkinci trafik kazası ise Yerköy ilçesi Yamuklar Köyü yol ayrımında meydana geldi. 58 BS 197 plakalı otomobil sürücüsü Fahri Kuldemir, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtu. Kazada sürücü sürücü Fahri Kuldemir ile ayrı otomobilde bulunan Ömer Faruk, Belgüzer, Gülay ve Sevilay Kuldemir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Yerköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatma Zehra 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title