Haberler

Yozgat CHP Yozgat'ta Kardeş Aday Dayanışması

Yozgat'ta CHP'den miletvekili aday listesinde ilk 2 sırayı paylaşan kardeşlerden birinci sıradaki Hasan Aslan Nurdoğdu, seçim çalışmaları sırasında otomobilden inerken düşerek ayağını kırdı.

Yozgat'ta CHP'den miletvekili aday listesinde ilk 2 sırayı paylaşan kardeşlerden birinci sıradaki Hasan Aslan Nurdoğdu, seçim çalışmaları sırasında otomobilden inerken düşerek ayağını kırdı. Kardeşi ikinci sıradaki aday Zeynep Nurdoğdu Kılınçarslan, hastanede tedavisi süren ağabeyi Hasan Aslan Nurdoğdu sağlığına kavuşana, kadar onun yerine de çalışacağını söyledi. CHP'nin Yozgat'ta milletvekili aday listesinde ilk 2 sırayı işadamı 62 yaşındaki Hasan Aslan Nurdoğdu ile kızkardeşi Zeynep Nurdoğdu Kılınçarslan aldı. Hasan Aslan Nurdoğlu, ikinci sırada bulunan kardeşi ile üç ve dördüncü sıra adaylarının kadın olmasının, CHP'nin kadınlara verdiği önemin ve desteğin göstergesi olduğunu söyledi.

CHP'nin Yozgat ikinci sıra adayı 57 yaşındaki Zeynep Nurdoğdu Kılınçarslan da, CHP'nin Yozgat'taki 4 adayından 3'ünün kadın olmasının önemli olduğunu belirterek, seçim sürecinde birinci sıra adayı olan ağabeyine destek olacağını el ele meclise girmek için çalışacaklarını belirtti. Zeynep Nurdoğdu Kılınçarslan şöyle konuştu:

"Hastanede tedavisi süren ağabeyim Hasan Aslan Nurdoğdu sağlığına kavuşana kadar onun yerine de çalışacağım. Ağabeyimi hastaneye getirdiğimizde ayağının kırık olduğunu, ameliyat olması gerektiğini söylediler. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Bir süre dinlendikten sonra seçim çalışmalarına bizimle beraber devam edecek. 29 Mart'ta yapılan ön seçimde ağabeyim birinci, ben ikinci sıradan çıktım. Partililerimiz teveccüh gösterip böyle bir karar aldı. Aile olarak çok mutlu olduk. Ağabeyim ve diğer adaylarla dayanışma ve uyum içinde çalışacağız

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Aslan Nurdoğdu Hasan Aslan Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title