Haberler

    YouTuber Enes Batur, yeni sevgilisiyle yakalandı

    Güncelleme:

    Çektiği eğlenceli videolarla YouTube'da geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen Enes Batur Sungurtekin yeni bir aşka yelken açtı. Batur, yeni sevgilisi Ecenaz Üçer ile ilk kez yan yana görüntülendi.

    Geçtiğimiz sene oyuncu Damla Aslanalp ile sahte bir düğün töreni düzenleyerek günlerce adından söz ettiren fenomen Enes Batur Sungurtekin, önceki gün yeni sevgilisiyle Nişantaşı'nda görüntülendi.

    ALIŞVERİŞ SONRASI YAKALANDILAR

    Enes Batur ile yeni sevgilisi Ecenaz Üçer, önceki gün Nişantaşı'ndaki alışveriş merkezi çıkışı kameralara takıldılar. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takan ikili, alışveriş yaptıktan sonra araçlarına binerek uzaklaştı.

    Öte yandan genç fenomenin 1 milyon 350 bin TL'lik aracı da dikkatlerden kaçmadı.

    Enes Batur'la görüntülenen Ecenaz Üçer'in de Instagram'da 117 binlik bir takipçi kitlesi bulunuyor.

    YouTuber Enes Batur, yeni sevgilisiyle yakalandı

    YouTuber Enes Batur, yeni sevgilisiyle yakalandı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Enes Batur Nişantaşı Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500

    Yorumlar (87)

    boş insanların devri:

    kimki bu adam, ne yapmış, mesleği ne ki bu kadar kazanıyo? çok enteresan ya. . . bi doktor olur bi mühendis olur bi çöpçü olur tamam;; fakat bu insanın ortaya koyduğu şey nedir? çoluk çocuğun izlediği saçma sapan videolar. daha konuşmayı bilmeyen insanlar bi doktor bi mühendisten fazla para kazanıyo ana babalarıda vay biz güzel evlat yetiştirdik diyor.

    44
    6
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Para kazanmak için illa doktor mühendis o bu olmak gerekmiyor. Nasıl dizilerdeki oyuncular bölüm başı dudak uçuklatan rakamlar kazanıyor. Onlarda zekasıyla içerikleriyle insanlara hitap edip kazanıyorlar. Yapmış olduğun yorum çok cahilce.

    yanıt8
    yanıt30
    FALCAO:

    SEN HERALDE DOKTOR YADA MUHENDİSSİN SANANE KARDEŞİM VARKİ YİYOR ADAM

    yanıt2
    yanıt3
    Alibey e yanıt:

    Ali bey, bu tür insanlar her zaman için çalışan emek veren fakat hakkettiğini kazanamayan insanların her zaman eleştiri odağında olacaklar. dişe dokunur hiçbir şey yapmayan hiçbir başarılı eğitim geçmişi olmayan yani hakettiğinden fazla kazanan bu tip insanları izlemiyorum ve etrafımda olan insanlara da izletmiyorum. çocuklarıma da yasaklıyorum, gerçi hangi birini yasaklıycam , elimden geldiğince.

    yanıt1
    yanıt0
    :

    BU ADAMIN HABER OLACAK KADAR NE ÖZELLIGI VAR ACABA ÜLKEYE MILLETE BIR FAYDASIMI OLDU BIR BULUSMU YAPTI YOKSA KERIZLERIN SIRTINDAN KAZANDIGI PARAYI HAYR ISLERINDEMI KULLANDI YOKSA SIZIN SITENIZDE HABER OLUP DAHA FAZLA KERIZ TOPARLIYABILMEK ICIN SIZE REKLAM PARASI OLARAKMI VERDI?

    29
    7
    yanıtYanıtla
    Alim:

    Youtube olmasa açlıktan nefesi kokacak adamlarin ünlü olduğu bir ülkedeyiz

    29
    5
    yanıtYanıtla
    YAZIK:

    Bu kızların şortlar daha ne kadar kısalacak edep yahu

    14
    18
    yanıtYanıtla
    Efe Gelegen:

    Sanane o zaman siz erkeklerde bir yerde atletle falan gezmeyin

    yanıt0
    yanıt2
    Size ne:

    Adamı isteyen izler kimse sizi zorlamiyo açıp videosunu izleyin diye ahlak kiniz olsun adamın bu kitlesine böyle laflar etmeye hakkınız yok adamın kazandığı para kendinedir yaptıkları iş bu kadar kolay olsaydı herkez oturur video çekerdi adamın yaptina saygınız olsun yaş kitlesine göre düşünüyorsanız insanlar slim yapıyor yine bissuru abonesi var niye Enes baturun kazandığı size batiyor

    20
    11
    yanıtYanıtla
    CANIM ÜLKEM!:

    Bu arkadaşın vasfı nedir ? Ülkeme , eğitimine , ilime , bilime bir katkısı mı var ? Hiç bir anlam ifade etmeyen videolarını izleyip zengin eden ve zenginliğini hayranlık ile izleyen bir nesil ile yaşamak çok kötü !

    27
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title