Haberler

Yontürk'ten Sur Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, 4 gün boyunca şiddetli çatışmalar yaşanan Sur ilçesindeki esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen Yontürk, yaşanılan sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirtti.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, 4 gün boyunca şiddetli çatışmaların yaşandığı tarihi Sur ilçesindeki esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kıbrıs, İnönü ve Gazi Caddesi'ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Yontürk, olaylardan dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Esnafların sorunlarını da dinleyen ve tek tek sorunları not eden Yontürk, sorunları hükümete ve ilgili yerlere ileteceklerini söyledi. UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası Listesi'ne dahil edilen Sur içinde yaşanan olayları asla tasvip etmediklerini ifade eden Yontürk, "Yaşanan olaylardan dolayı halkımız ve esnafımız mağdur edilmiştir. Özellikle esnafımız kan ağlıyor. Binlerce liralık maddi kayıp yaşadılar. Temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. Halkımıza ve esnafımıza bir kez daha geçmiş olsun" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title