Haberler

Yönetmen Erol Mermer Eskader'de Anılıyor

Sinema ve basın dünyasının unutulmayan siması Erol Mermer, vefatından kısa bir süre sonra dostları ve meslektaşları tarafından Bâbıâli’de yâd ediliyor.

Sinema ve basın dünyasının unutulmayan siması Erol Mermer, vefatından kısa bir süre sonra dostları ve meslektaşları tarafından Babıali'de yad ediliyor.

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER), yapımcı ve yönetmen Erol Mermer'i Cağaloğlu'nda yad ediyor. 23 Temmuz Perşembe günü dostları, sinema dünyasının ustaları Erol Mermer'i anlatmak ve dinlemek için Timaş Kitapkahve'de saat 18.00'de buluşuyor.

Mehmet Nuri Yardım'ın yöneteceği anma toplantısında duygu ve düşüncelerini dinleyicilerle paylaşacak isimler: Abdurrahman Pala, Abdurrahman Şen, Ahmet Yüter, Avni Cebi, Cem Akyoldaş, Halil Önür, Harun Yöndem, Hüseyin Aydemir, Hüseyin Sarıkoç, Kemal Çiftçi, Mehmet Uyar, Mesut Uçakan, Mustafa Nadir Önay, Nazif Tunç, Ömer Çakkal, Ragıp Karadayı, Rahim Er, Şerif Aydemir, Ümit İsmailoğlu, Ünal Bolat, Üstün İnanç ve Veysel Karani Önen.

Toplantıya aile adına katılacak olan Erdem Mermer, babası Erol Mermer'i anlatacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aydemir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title