Haberler

"Yolsuzluk Operasyonunda 2. Dalga" Haberlerine Yalanlama

Güncelleme:

Rüşvet operasyonunda 2. dalganın başlayacağı yönündeki haberleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yalanladı.

"Yolsuzluk ve rüşvette operasyonunda ikinci dalga geliyor." haberlerine  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "İstanbul'da Terörle Mücadele Kanunu (TMK) kapsamında yürütülen bir soruşturma veya operasyon yok." açıklamasını yaptı.

İDDİALAR NEYDİ

2 DALGA GELİYOR, SORUŞTURMAYI ERGENEKON SAVCISI YÜRÜTÜYOR

Yolsuzluk ve rüşvette operasyonunda ikinci dalga geliyor. İkinci dalga operasyonun 'kara para ve yolsuzluk' iddialarını kapsadığı öğrenildi. Soruşturma için operasyon talimatının emniyete ulaştığı ifade ediliyor. Soruşturmayı ise Ergenekon soruşturmasına bakan TMK Savcısı Muammer Akkaş'ın yürüttüğü belirtiliyor. Soruşturma kapsamında arama ve gözaltı talimatının emniyete ulaştığı ifade ediliyor.

OPERASYON TANIDIK İSİMLERE YAPILACAK

İddiaya göre önümüzdeki saatlerde operasyon başlayacak. Kamuoyunun yakından tanıdığı isimlere yönelik yapılacağı ifade edilen operasyonun yürütülmekte olan soruşturmadan farklı olduğu belirtiliyor.

ARIBAŞ'A İFADE İZNİ ÇIKMAMIŞTI

Emniyet'in nasıl hareket edeceği merak konusu. Geçen hafta da İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırılmıştı. Ancak Emniyet, Arıbaş'ı ifadeye göndermemişti.

"30 KİŞİLİK LİSTE HAZIR"

Öte yandan Fox TV Ankara temsilcisi gazeteci   Ercan Gün, Twitter hesabından; 2. dalga soruşturmasını savcı Muammer Aktaş'ın yürüttüğünü ve gözaltı için 30 kişilik bir liste verildiğinin iddia edildiğini söyledi. Gün, "2. dalganın gözaltı talimatının başsavcı tarafından İstanbul polisine iletildiğini doğruladım. Kesin bir dille ikinci dalga operasyon başladı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel - Operasyon

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ahmet Arıbaş Ercan Gün Güncel - Operasyon Haberler

500

Yorumlar (10)

tekotekoyaman@gmail.com:

herşeye Ramen ALEVİ chp ye oy vereceğime Ak partiye veririm

15
43
yanıtYanıtla
hasanasd34@hotmail.com:

o oyunu alda git, kara cahilin bayrak sallayanı

yanıt0
yanıt0
ahmet yildirimdrzeki.cakir@hotmail.com:

bolucu vatandas sen yerinde kal senin gibilerin yeri zaten oorasi

yanıt0
yanıt0
Birol Celikbirolcelik@web.de:

Sonuna Kabar AKP liyim senin Alevi kelimesini kasitli yazdigini biliyorum senin gibi bölücü olsa olsa CHP li olur al o Oyu senin gibi bölücü ayritirici CHP ye ver bizim senin oyuna ihtiyacimiz yok Bir Sünni olarak bir Alevi kardesimi Senin gibi bin bölücüye degismem

yanıt0
yanıt0
HIRSIZLAREWR4@EWF.COM:

1-2 BAKANDA BURDAN ÇIKARMIŞ..!

29
5
yanıtYanıtla
ahmetraci_1444@hotmail.com:

van afadın yolsuzluklarına ne zaman sıra gelecek.

25
3
yanıtYanıtla
sssa@hotmail.com:

Türkiyede Siyasette Bayrak sallıyanları hepsini alsan içeri yinede milletin paraya karşı hissi bitmez :)

17
0
yanıtYanıtla
bayar bezirharbi_pilot@hotmail.com:

yıllardır cemaatciler yiyorduda haberimiz yoktu bu operasyon gülencilerin canınımı yaktı hırsızları bu kadar savunacak ne buluyorlar bu yorumcular anlamadım

7
7
yanıtYanıtla
kiptaşyilmaz@inbox.lv:

HIRSIZI UNUTMAZ BU MİLLET AMA YÜZ KIZARMADAN NASIL YALAN SÖYLÜYOLAR İSTANBUL DA YAŞAYAN YOK MU YA TOKİ KİPTAŞ BİNALAR ARSALAR EMLAK KONUT BÜYÜK ŞEHİR KURALAR FALAN ..........

9
1
yanıtYanıtla
sadıksadikfecir@gmail.com:

Zerrâtı günahkârlardan mürekkep bir hükûmet tamamıyla mâsum olamaz. Demek, nokta-i nazar, hükûmetin hasenâtı, seyyiâtına tereccuhudur. Yoksa, seyyiesiz hükûmet muhal-i âdidir. Ben öyle adamlara anarşist nazarıyla bakıyorum. Zira onlardan birisi-Allah etmesin-bin sene yaşayacak olsa, âdetâ mümkün hükûmetin hangi suretini görse, hülya ile yine razı olmayacak. Şu hülyanın neticesi olan meylü't-tahrip ile, o sureti bozmaya çalışacak. BSN

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title