Haberler

Yolalan'ın Yolları Yapılıyor

Yolalan beldesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yolalan beldesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Tatvan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Özkan, yaptığı açıklamada, beldedeki altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda yol yapım çalışmasının yapıldığını söyledi.

Beldenin ihtiyaçlarını karşılamak ve halka hizmet etmek için alt ve üstyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Özkan, şunları kaydetti:

"Beldemizde altyapı, yol yapımı ve yol genişletme ile istinat duvarı yapım çalışmaları aralıksız yürütülüyor. Bu kapsamda Boztepe, Kale, Düz ve Üçkardeş mahallelerinde altyapı çalışması yapıldı ve yol yapımı ile yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Önceden 3-4 metre genişliğinde olan bu yollar 8-9 metre genişliğe ulaştı. Dolgu işlemleri tamamlandı ve yaklaşık 8 kilometre asfaltlama yapılacak. Yolalan, Çınarbaşı, Konaç ve Pınarbaşı mahallelerinde ise altyapı çalışmaları devam ediyor."

Özkan, bu mahallelerde altyapı tamamlandığında yaklaşık 8 kilometrelik yolda kilitli parke taşı döşeme işi yapılacağını aktararak, "Bu çalışmalarla birlikte ihtiyaç durumuna göre belirlenen yerlere istinat duvarı çekiliyor. Amacımız, güzel beldemizin alt ve üstyapı sorununu tamamıyla ortadan kaldırmak ve halkın rahatı için güzel hizmetler sunmaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ali Özkan Yolalan Tatvan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title